Ποδόσφαιρο

Ο πρώτος μήνας της νέας σεζόν!

Σήμερα μπήκε ο Ιούνιος, ένας μήνας που θα φέρει πολλές εξελίξεις στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο και θα επηρεάσει την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αρχικά μέχρι τις 10 Ιουνίου ο Άρης περιμένει την απόφαση του CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι, προκειμένου να μπορεί να κινηθεί ελεύθερα στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, που ξεκινάει επίσημα στις 1 Ιουλίου. Είναι το πιο σημαντικό γεγονός για να αρχίσουν να σχεδιάζουν πιο ξεκάθαρα οι άνθρωποι του Άρη το “χτίσιμο” της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Είναι ο μήνας μέσα στον οποίο θα τρέξουν οι υποθέσεις των ανανεώσεων, με τον Κουέστα να έχει ήδη υπογράψει, τον Ματίγια να είναι πολύ κοντά και κάποιους ακόμη να περιμένουν. Όσον αφορά το θέμα της λύσης συμβολαίων ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται από τον Μπούργος, είναι κάτι που ίσως χρειαστεί περισσότερο χρόνο.

Στα μέσα του μήνα ο Άρης θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν, ταξιδεύοντας για την Αυστρία στις 27, όπου θα δώσει και τρία φιλικά παιχνίδια. Στις 15 Ιουνίου οι κιτρινόμαυροι θα μάθουν και τον αντίπαλο τους στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, που ίσως είναι ζευγάρι που θα παίξει στον πρώτο.

Φυσικά από σήμερα ξεκινάει και επίσημα η κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας της νέας χρονιάς. Ακόμη ένα τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό θέμα είναι τα χρήματα που περιμένει ο Άρης και οι υπόλοιπες ομάδες της Σούπερ Λιγκ από το Στοίχημα, που θα βοηθήσουν να κλείσει οικονομικά η προηγούμενη χρονιά, καθώς ήταν προϋπολογισμένα απ’ όλους.

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button