Μπάσκετ

Ο Προμηθέας κέρδισε το Περιστέρι, μπήκε στην τετράδα και έστειλε τον Άρη 8ο στη βαθμολογία

Μεγάλη νίκη για τους Πατρινούς.

Μετά από την 50λεπτη μάχη με την Βίρτσουμπουργκ στη Γερμανία, στο βράδυ που ο Τζόρνταν Γουόκερ έγραψε ιστορία με τους 54 πόντους που σημείωσε, ο Προμηθέας επέστρεψε στη βάση του και επικράτησε του Περιστερίου με 86-70 για να κλείσει την regular season της Stoiximan GBL με ρεκόρ 11-11.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου θα παίξει στα playoffs, ενώ εκείνη του Γιώργου Λιμνιάτη, που υποχώρησε στο 8-14, θα παλέψει μέσω του play-in για να μπει στην οκτάδα.

Ο Γουόκερ ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών με 19 πόντους (4/9 τρίποντα), 4 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 5 λάθη. Ο Βαρνάντο ακολούθησε με 16 πόντους, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button