ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ο Πιρς Μόργκαν ισχυρίζεται ότι η Χρυσή Μπάλα του Μέσι ήταν «στημένη»

Ο Πιρς Μόργκαν ισχυρίστηκε ότι η τελευταία νίκη του Λιονέλ Μέσι στη Χρυσή Μπάλα, δείχνει ότι το βραβείο είναι «στημένο».

Ο Λιονέλ Μέσι έλαβε το πολυπόθητο έπαθλο του France Football για όγδοη φορά το βράδυ της Δευτέρας. Μάλιστα ο Αργεντινός έλαβε τις περισσότερες ψήφους από 100 δημοσιογράφους που εκπροσωπούσαν τα κορυφαία έθνη της FIFA, κερδίζοντας τόσο τον Έρλινγκ Χάαλαντ όσο και τον Κίλιαν Μπάπε.

Ο θρίαμβός του ήρθε κυρίως ως αποτέλεσμα της κατάκτησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Αργεντινή στο Κατάρ. Όμως ο Πιρς Μόργκαν, του οποίου η σχέση με τον μακροχρόνιο αντίπαλο του Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ξεκάθαρη και πασίγνωστη, πιστεύει ότι ο Μέσι δεν ήταν ο νόμιμος νικητής!

Νιώθει ότι τα 52 γκολ του Χάαλαντ στο ιστορικό τρεμπλ της Μάντσεστερ Σίτι θα έπρεπε να του είχαν δώσει την πρώτη του Χρυσή Μπάλα. Ο Μόργκαν ισχυρίζεται επίσης ότι ο Ρονάλντο θα έπρεπε να είχε δύο ακόμη Χρυσές Μπάλες για να ανεβάσει τον απολογισμό του στις επτά.

Στο X, έγραψε: «Το να κέρδισε ο Μέσι αυθαίρετα τη Χρυσή Μπάλα φέτος είναι μια ακόμη απόδειξη ότι ολόκληρο το σύστημα της «Χρυσής Μπάλας» είναι στημένο. Έπρεπε να είχε κερδίσει 2 λιγότερες, ο Κριστιάνο έπρεπε να είχε κερδίσει άλλες 2 και ο Χάαλαντ θα έπρεπε να είχε κερδίσει φέτος. Τέλος».

Ο Ρονάλντο, που τώρα αγωνίζεται στην Αλ Νασρ στη Σαουδική Αραβία, δεν ήταν υποψήφιος για τη Χρυσή Μπάλα και δεν μπήκε στη λίστα των 30 παικτών για πρώτη φορά από το 2003.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button