Βασικά ΘέματαΠοδόσφαιρο
Ροή ειδήσεων

Ο Παναθηναϊκός «καιγόταν» ο Άρης τον… «έκαψε»!

Ο Άρης έδειξε πάθος και κατάφερε να φύγει με τον βαθμό από την Αθήνα και το ΟΑΚΑ, απέναντι στον Πανθηναϊκό.

Με ένταση μπήκαν στο γήπεδο οι δύο αντίπαλοι, φέρνοντας την μπάλα στις δύο μεγάλες περιοχές, δίχως όμως κάποια κλασική ευκαιρία στο πρώτο δεκάλεπτο.

Στα ίδια πλαίσια συνεχίστηκε η συνάντηση, με καμία από τις δύο ομάδες να μην αποσκοπεί στη διαρκή κατοχή της μπάλας, γεγονός που έφερε πολλές μονομαχίες, με τον Άρη να απειλεί με ορισμένα σουτ του Μορόν και τον Παναθηναϊκό με στημένες μπάλες.

Σε μια μετάβαση προσπάθησε να βρει εστία ο Κλέιτον Ντιαντί, όμως ολοκλήρωσε με ένα κάκιστο τελείωμα στο 31ο λεπτό.

Ο Παναθηναϊκός βρήκε δίχτυα στο 33ο λεπτό του αγώνα, με τον Τετέ να εκμεταλλεύεται τις κόντρες και να πλασάρει.

Το τελείωμα του δεν ήταν ιδιαίτερα καλό, με τον Χουλιάν Κουέστα να κάνει επαφή, όμως να μην μπορεί να αποσοβήσει το γκολ.

Χωρίς κάποια ιδιαίτερη στιγμή από εκεί και πέρα συμπληρώθηκε ο χρόνος του πρώτου ημιχρόνου, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στο 1-0.

Με την είσοδο στο δεύτερο 45λεπτο ο Σίστο έκοψε ωραία στην μπάλα και σούταρε μέσα από την περιοχή, όμως μπλόκαραν τα τάκλιν των παικτών του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε ένα διάστημα μεγάλης πίεσης της ομάδας του Αλόνσο, που απείλησε τόσο με τον Αράο όσο και με τον Τετέ, μέχρι το 53′.

Στο 57ο λεπτό ο Άκης Μάντζιος προχώρησε σε δύο αλλαγές, περνώντας στο γήπεδο τους Κίκε Σαβέριο και Χουάνκαρ, ο οποίος χειροκροτήθηκε.

Εκτός πέρασαν οι Πιόνε Σίστο και Μάρτιν Φρίντεκ.

Οι «κιτρινόμαυροι» βρήκαν το γκολ που έψαχναν απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τον Λορέν Μορόν να βρίσκει και πάλι δίχτυα.

Μετά από ενέργεια του Σαβέριο, ο Ισπανός πήρε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή και με δυνατό συρτό σουτ νίκησε τον Ντραγκόφσκι για το 1-1 στο 72′.

Στο 83ο λεπτό του αγώνα ήταν η ώρα του Κουάισον, καθώς μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Λορέν Μορόν, για να δώσει φρεσκάδα στην ομάδα του.

Τα πράγματα δεν άλλαξαν ιδιαίτερα, με το σουτ του Τζούρισιτς στις καθυστερήσεις να περνάει λίγο άουτ και το ντέρμπι να λήγει ισόπαλο με 1-1.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button