Ποδόσφαιρο

Ο παίκτης του Survivor που δήλωσε ότι ήθελε να γίνει ποδοσφαιριστής στον Άρη (vid)

Τι ανέφερε στο γνωστό ριάλιτι.

Λίγο πριν το τέλος του φετινού Survivor, οι τέσσερις φιναλίστ (Κατερίνα Δαλάκα, Γιώργος Γκιουλέκας, Φάνης Μπολέτσης, Ντάνιελ Νούρκα) διεκδικούν ένα πολύ μεγάλο έπαθλο. Ο λόγος φυσικά για το αυτοκίνητο που δίνει κάθε χρόνο η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η διεκδίκηση θα γίνει σε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση, την οποία οι τηλεθεατές παρακολούθησαν το βράδυ της Κυριακής (23/6), οι τέσσερις Survivors έπαιξαν ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι καθώς έπρεπε να μαντέψουν τις απαντήσεις που έδωσαν οι μητέρες τους σε συγκεκριμένες ερωτήσεις που τους αφορούν.

Μία από τις ερωτήσεις που τέθηκαν στις μαμάδες των φιναλίστ ήταν «Τι έλεγε ότι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει;», με τον Γιώργο Γκιουλέκα να λέει στον Γιώργο Λιανό: «Εγώ Γιώργο ποδοσφαιριστής ήθελα να γίνω…».

Και συνέχισε: «Άμα δεν έχει απαντήσει σε αυτό… θα ξεχάσω αυτά που ξέρω…». Ο παρουσιαστής του Survivor τον ρώτησε «σε ποια ομάδα ήθελε να παίξει» για να πάρει την απάντηση: «Στον Άρη και μετά μόλις ανέβαινε η καριέρα μου να πήγαινα στη Λίβερπουλ».

Δείτε τη δήλωση του:

https://exchange.glomex.com/video/v-d27mpushbdax?integrationId=40599w1tl61uwvkm

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button