Μπάσκετ

Ο παίκτης του Προμηθέα που δουλεύει… μακριά από τα φώτα!

Μια ενδιαφέρουσα περίπτωση καλαθοσφαιριστή.

Όταν κάποιος ακούει το όνομα του Προμηθέα, για τη φετινή σεζόν τουλάχιστον, αυτόματα το μυαλό του σκέφτεται το δίδυμο Κάουαν-Χέιλ στη περιφέρεια, η ακόμη και τον Εντσενίκε, που αποτελεί ένα σαφέστατα κερδισμένο στοίχημα για τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Εκτός αυτών όμως, υπάρχει και ένας παίκτης που βρίσκεται στο ρόστερ των Πατρινών από την αρχή της φετινής σεζόν και είναι απαραίτητος για τον Προμηθέα.

Ο λόγος για τον Κρις Κόφεϊ, ο οποίος μετά από μια πετυχημένη σεζόν στη Ρόδο και στον Κολοσσό, αποφάσισε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Ηλία Παπαθεοδώρου και να φορέσει τη φανέλα του Προμηθέα.

Η δουλειά που κάνει ο Αμερικάνος power forward μπορεί να μην είναι εντυπωσιακή στο μάτι, παραμένει ωστόσο υπερπολύτιμη για την ομάδα του.

Φέτος, ο Κόφεϊ μετράει 8.8 πόντους και 6.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα, ενώ βρίσκεται 4ος ανάμεσα στους παίκτες με τα περισσότερα ριμπάουντ και 5ος στον τομέα των κλεψιμάτων.

Πρόκειται για μια περίπτωση πάικτη που μπορεί να δυσκολέψει κάθε ομάδα και ο Άρης καλείται να τον προσέξει εξίσου με τα «λαμπερά» ονόματα του Προμηθέα Πάτρας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button