Ποδόσφαιρο

Ο Πάρντιου “βλέπει” Άρη: “Θα δείτε άλλον Γκρέι μαζί μου – Θα γίνουμε πιο aggressive”

Τις τελευταίες μέρες ο Άλαν Πάρντιου, νέος προπονητής του Άρη, ενημερώνεται συνεχώς για τη νέα ομάδα του, έχοντας πάρει στα χέρια του όλα τα στοιχεία για τα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων τους γνωρίζει και στις συζητήσεις του με τον Θόδωρο Καρυπιδη, είπε ότι θεωρεί πως έχουν πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες, απ’ ότι έχουν δείξει μέχρι τώρα, ενώ η προσπάθεια θα είναι για να βρούμε τι δεν πήγε καλά και να το διορθώσουμε.

Αναφερόμενος στον Αντρέ Γκρέι, είπε πως δεν είναι ούτε στο 40% από αυτόν που ο ίδιος γνωρίζει, ξεκαθαρίζοντας ότι θα “Δείτε άλλον Γκρέι με εμένα”. Θεωρεί ότι η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό και έχει τις προοπτικές να κάνει σημαντικά πράγματα φέτος, ενώ τόνισε πως ο Άρης θα γίνει πιο aggressive…

Ο Παρτνιου ξέρει τον καλά τον Πίτερ Ετέμπο και τον θέλει στην ομάδα, θεωρώντας πολύ καλό παίκτη που μπορεί να βοηθήσει. Είναι πολύ πιθανό μάλιστα να επιδιώξει να μιλήσει ο ίδιος μαζί του. Να θυμίσουμε ότι μέχρι αύριο το θέμα του Νιγηριανού χαφ αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά.

Από την πλευρά του ο Θόδωρος Καρυπίδης του είπε ότι τον πιστεύει πολύ και ότι θεωρεί πως μπορεί να πάρει το 100% του ρόστερ, το οποίο μέχρι στιγμής για διάφορους λόγους δεν έχει βγάλει τις πραγματικές του δυνατότητες.

Επίσης ξεκαθαρίστηκε πως εκτός από τον βοηθό του, Άλεξ Ντάιερ, ο Πάρντιου θα φέρει και δικό του αναλυτή.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button