Ποδόσφαιρο

Ο Οντουμπάζιο και το δεξί άκρο της άμυνας

Καθώς στον Άρη βρίσκονται σε αναζήτηση δεξιού οπισθοφύλακα, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο ως προς τις αλλαγές που πιθανόν θα γίνουν στο ρόστερ.

Εν προκειμένω στην περίπτωση του Μόουζες Οντουμπάζιο, καθώς αυτή η αναζήτηση έμμεσα δείχνει ότι είναι πιθανό το ενδεχόμενο πώλησης των δικαιωμάτων του, με τη φημολογία που αναπτύχθηκε τα προηγούμενα 24ώρα περί συμφωνίας με την ΑΕΚ να μην επιβεβαιώνεται, αλλά ούτε να διαψεύδεται.

Ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στη σχετική λίστα είναι του Νέιθαν Σάντος, με τους κιτρινόμαυρους να παρακολουθούν την περίπτωσή του (δανεισμός από την Σάντος), χωρίς όμως να είναι και η μοναδική. Το μεταγραφικό… ραντάρ της ομάδας είναι στραμμένο και προς άλλες κατευθύνσεις, κυρίως προς την Ισπανία, για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας.

Είναι προφανές όμως ότι η εξέλιξη στην υπόθεση Οντουμπάζιο είναι αυτή που θα κρίνει την κίνηση ενίσχυσης στη συγκεκριμένη θέση. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν στο ρόστερ τρεις παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται δεξιά στην άμυνα. Ο Βρετανός, ο οποίος θεωρείται βασικός, ο Μοντόγια που αποκτήθηκε για αυτόν τον ρόλο και ο Βαλεντίνο Φατόρε ως υποστηρικτική λύση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button