ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ο Ντε Λαουρέντις στηρίζει τον Γκαρσιά: «Του είπα ότι όλοι κάνουν λάθη»

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις διαβεβαίωσε ότι δεν σκέφτηκε να απολύσει τον Ρούντι Γκαρσιά και να αλλάξει προπονητή κατά τη διάρκεια της πρόσφατης διακοπής για τους αγώνες των εθνικών ομάδων.

«Μετά την ήττα από τη Φιορεντίνα (σ.σ. 3-1 εντός έδρας για την 8η αγωνιστική του καμπιονάτο), διάβασα τα πάντα και ο,τιδήποτε», σχολίασε ο Ντε Λαουρέντις μιλώντας από το προπονητικό κέντρο της ομάδας και πρόσθεσε:

«Εάν υπήρξαν λάθη, αναλαμβάνω την ευθύνη γι’ αυτά, αλλά από εκεί μέχρι την αλλαγή προπονητή… Είπα στον Γκαρσιά κοιτώντας τον στα μάτια: ‘Συνέχισε να κάνεις ό,τι κάνεις και μην ανησυχείς. Ολοι κάνουν λάθη, ελπίζω να μην επαναληφθούν’. Σε αυτήν την περίπτωση, θα έχει την υποστήριξή μας».

Η Νάπολι, που στέφθηκε πρωταθλήτρια Ιταλίας την περασμένη σεζόν υπό τις οδηγίες του Λουτσιάνο Σπαλέτι, είναι 5η στη βαθμολογία, επτά βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μίλαν.

Κατά την διάρκεια της διακοπής για τα προκριματικά του Euro 2024, ο Ντε Λαουρέντις συνάντησε τον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος παραμένει χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του τον περασμένο Μάρτιο από την Τότεναμ, αλλά διαβεβαίωσε ότι δεν μίλησαν επαγγελματικά:

«Από τότε που βρεθήκαμε στο ίδιο μέρος διακοπών, στις Μαλδίβες, πριν από μερικά χρόνια, μείναμε σε επαφή. Τα υπόλοιπα είναι απλά κουτσομπολιά που προορίζονται να αποδυναμώσουν όποιον είναι επικεφαλής».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button