Ποδόσφαιρο

Ο Μόντριτς δεν ανανεώνει με Ρεάλ και θέλει Μάντσεστερ Σίτι

Ο Λούκα Μόντριτς βλέπει με θετικό μάτι την επιστροφή του στην Premier League, αλλά για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι, καθώς δεν είναι διατεθειμένος να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Ρεάλ.

Εδώ κι αρκετές εβδομάδες Ρεάλ και Μόντριτς βρίσκονται σε συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Το συμβόλαιο του 36χρονου Κροάτη μέσου ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι κι επιθυμία των «μερένγκες» είναι τον δέσουν στη Μαδρίτη γι’ ακόμη μία χρονιά.

Ο Μόντριτς έχει απολαύσει μια εκπληκτική περίοδο στην ισπανική πρωτεύουσα, αφού κέρδισε τέσσερα Champions League και δύο τίτλους La Liga από τότε που έφτασε από την Τότεναμ τον Αύγουστο του 2012.

Όμως, το «SuperDeporte» αποκάλυψε ότι ο Μόντριτς είναι δυσαρεστημένος με την πολιτική της Ρεάλ να προσφέρει μονοετή συμφωνίες σε παίκτες άνω των 30 ετών, με αποτέλεσμα να βλέπει με θετικό μάτι την αποχώρησή του από τον σύλλογο αλλά και παράλληλα την μετακίνησή του στη Μάντσεστερ Σίτι. Βέβαια, οι Πολίτες δεν έχουν εκφράσει, για την ώρα, ενδιαφέρον για τον έμπειρο διεθνή μέσο.

Το ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η επιστροφή του στη Τότεναμ ή μια μεταγραφή στη νεόπλουτη Νιούκαστλ δεν ενδιαφέρει τον νικητή της Χρυσής Μπάλας του 2018.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button