Ποδόσφαιρο

Ο Μαντσίνι και ο ρόλος των Ματέο και Μπερτόγλιο!

Οι τρεις Αργεντινοί ποδοσφαιριστές του Άρη, αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της επιθετικής λειτουργίας των κιτρινόμαυρων και ο Χερμάν Μπούργος τους ετοιμάζει ειδικούς ρόλους, ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη θα έχει μετά από καιρό διαθέσιμους και τους τρεις συμπατριώτες του και όλη την εβδομάδα τους προετοίμαζε για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ντάνιελ Μαντσίνι θα μείνει στον πάγκο, ενώ οι Ματέο Γκαρσία και Φακούντο Μπερτόγλιο μπορεί να πάρουν ακόμη και φανέλα βασικού, για πρώτη φορά με τον Χερμάν Μπούργος στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Μαντσίνι επιστρέφει στη δράση για πρώτη φορά στο μίνι Πρωτάθλημα και παρότι είναι πλέον από ιατρικής απόψεως έτοιμος, θα μείνει λογικά στον πάγκο, καθώς έχει χάσει πολλές προπονήσεις το τελευταίο διάστημα. Γενικά τη φετινή χρονιά είναι ο πιο φορμαρισμένος από τους μεσοεπιθετικούς των κιτρινόμαυρων και ο Μπούργος θέλει να τον εντάξει σταδιακά, προκειμένου να μην υπάρξει ο οποιοσδήποτε κίνδυνος υποτροπής.

Από την άλλη πλευρά Ματέο Γκαρσία και Φακούντο Μπερτόγλιο έχουν τις δικές τους πιθανότητες για να βρεθούν ακόμη και στο αρχικό σχήμα, καθώς το παιχνίδι της Κυριακής φαίνεται να τους ταιριάζει περισσότερο. Αυτό ισχύει κυρίως για τον 32χρονο “μπαλαντέρ”, που μπορεί φέτος να κινείται γενικά σε “ρηχά νερά”, αλλά στις αναμετρήσεις που παίζονται σε μικρούς χώρους, είναι καλύτερος από τον αντικαταστάτη του, Μπαντού Εντιαγέ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button