ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ο μάνατζερ του Ντε Γιονγκ διέψευσε τον τσακωμό με τον Ντέκο

Υπήρξε τσακωμός του μάνατζερ του Φρενκι Ντε Γιονγκ με τον Ντέκο;

Ηττημένη εντός έδρας από την Tζιρόνα (2-4) στη La Liga το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Μπαρτσελόνα δεν μπόρεσε να σηκώσει κεφάλι στο Champions League χάνοντας στο γήπεδο της Αντβέρπ με 3-2.

Εκτός από το απογοητευτικό αποτέλεσμα, την προσοχή τράβηξε και η απουσία του Ντε Γιονγκ. Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφόρησαν, ο Ολλανδός μέσος θεωρήθηκε… ύποπτος από τον αθλητικό διευθυντή Ντέκο ότι προσποιήθηκε τον ασθενή για να αποφύγει το ταξίδι στο Βέλγιο.

Ερωτηθείς για το θέμα από την ολλανδική εφημερίδα De Telegraaf, ο μάνατζερ του παίκτη φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος με τα σενάρια… «Αυτά είναι “ψεύτικα νέα”. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ανοησία που έχει ειπωθεί γύρω από τον Φρένκι ντε Γιονγκ εδώ και πολύ καιρό. Ο παίκτης ήταν απλά άρρωστος. Είχε συμπτώματα πυρετού και δεν μπορούσε ούτε να ταξιδέψει ούτε να παίξει», είπε ο Αλί Ντουρσούν.

«Αυτός ο τύπος δεν είναι επαγγελματίας κατά καιρούς, είναι απλώς επαγγελματίας και πρότυπο παίκτη. Η φήμη του Φρένκι δεν επηρεάζεται, γιατί εξακολουθεί να προσφέρει. Δεν υπήρχαν φωνές στο τηλέφωνο, ούτε ερωτηματικά. Τα πράγματα πλέον δημιουργούνται με λάθος τρόπο. Η σχέση με τον Ντέκο είναι απλά καλή και σταθερή» κατέληξε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button