Μπάσκετ

«Ο Λαπροβίτολα είναι πιθανό να φύγει από την Μπαρτσελόνα»!

Ο Νίκο Λαπροβίτολα δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα ως το 2026 όμως ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Αργεντινός γκαρντ ενδέχεται να αποχωρήσει πρόωρα από τους «μπλαουγκράνα».

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε διαδικασία αναδόμησης μετά τη φετινή αποτυχημένη σεζόν που ολοκληρώθηκε με τον αποκλεισμό στα ημιτελικά των ισπανικών play off από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Τζοάν Πενιαρόγια ανέλαβε την τεχνική ηγεσία μετά την απόλυση του Ρότζερ Γκριμάου και σύμφωνα με δημοσίευμα της AS, ο Λαπροβίτολα ενδέχεται να φύγει από το Palau Blaugrana.

Το ισπανικό Μέσο παρουσιάζει το status των παικτών της Μπαρτσελόνα και σε ό,τι αφορά τον Αργεντινό γκαρντ, επισημαίνει: «Παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026, η κατάστασή του είναι ιδιαίτερη.

Ο Λαπροβίτολα βρίσκεται στην ομάδα για τρία χρόνια και ο κύκλος του μπορεί να ολοκληρωθεί πρόωρα. Αυτή τη στιγμή είναι μόνο φήμες, η Μπάρτσα τον υπολογίζει όμως δεν ανήκει στην κατηγορία των παικτών που είναι αμετακίνητοι ενόψει της νέας σεζόν! Η γνώμη του νέου προπονητή, αλλά και οι επιλογές που θα προκύψουν τόσο για την Μπάρτσα όσο και για τον παίκτη το καλοκαίρι, ίσως καθορίσουν το μέλλον του».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button