Ποδόσφαιρο

Ο Λανουά τα είδε όλα… σωστά στην Τούμπα!

Ο Στεφάν Λανούα πραγματοποίησε την καθιερωμένη του κριτική για τις αμφισβητούμενες φάσεις, δίχως να βρει κάποιο μεγάλο λάθος στην Τούμπα.

Μάλιστα, ανέφερε πως ο Μπάκου έπρεπε να έχει αποβληθεί στη φάση που πήρε την πρώτη κίτρινη κάρτα, λέγοντας στη συνέχεια πως δεν υπήρχε κάρτα στο δεύτερο φάουλ που υπέπεσε και έφερε την κόκκινη.

Θυμίζουμε, πως ο Κατσικογιάννης έδωσε… ρεσιτάλ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα ΠΑΟΚ-Ατρόμητος, με συνεχόμενα ανάποδα φάουλ, αλλά ο Λανουά δεν φαίνεται… να είδε κάτι λάθος όσον αφορά την γενικότερη παρουσία του Έλληνα διαιτητή, που «προσέφερε» μια αποβολή, η οποία απλοποίησε το έργο της ομάδας του Λουτσέσκου, ώστε να πάρει τελικά την νίκη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button