Ποδόσφαιρο

Ο κόσμος… ψάχνει από κάπου να πιαστεί!

Αν οι αγωνιστικές αδυναμίες αποτελούν το βασικό αντικείμενο συζήτησης στις πρώτες στροφές του Πρωταθλήματος, το δεύτερο είναι η χαμηλή προσέλευση κόσμου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», η οποία υποδηλώνει σίγουρα προβληματισμό.

Στην συνέντευξή του στο “Yellow Radio 101,7”, ο Θόδωρος Καρυπίδης αναφέρθηκε στην πορεία διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας και παραδέχθηκε ότι ο αριθμός που διατέθηκε ήταν μικρότερος των προσδοκιών. Είχε προηγηθεί η παρουσία 20.000 φιλάθλων στα δύο εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά στα αντίστοιχα του ελληνικού πρωταθλήματος η προσέλευση ήταν χαμηλότατη.

Ειδικά σε αυτά απέναντι σε Παναιτωλικό και Κηφισιά στις κερκίδες δεν ήταν περισσότεροι από 7-8 χιλιάδες φίλαθλοι. Μέσα από τον περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και τον εξίσου μικρό αριθμό εισιτηρίων πόρτας που έχουν διατεθεί, είναι προφανής ο προβληματισμός των φίλων της ομάδας.

Είναι φανερό ότι ο κόσμος του Άρη είναι «παγωμένος» από τα όσα βλέπει να συμβαίνουν στην ομάδα του και η τελευταία οφείλει να ανάψει τη φλόγα για να τον ζεστάνει. Αυτό δεν ήρθε ξαφνικά, προφανώς σχετίζεται με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, αλλά και με επιλογές που έγιναν το καλοκαίρι και οι οποίες (μέχρι στιγμής) δείχνουν να μην αποδίδουν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button