Ποδόσφαιρο

Ο κόσμος του Άρη είναι και στη Λεωφόρο! (videos)

Φίλοι των κιτρινόμαυρων βρίσκονται στις κερκίδες του «Απόστολος Νικολαΐδης», στέλνοντας για μία ακόμη φορά το μήνυμα ότι όταν θέλουν οι πραγματικοί οπαδοί μπορούν…

Κόσμος του Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ, φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την τρίτη και σήμερα (01/05) οι οπαδοί των κιτρινόμαυρων δίνουν το παρών στην έδρα του Παναθηναϊκού. Μία πολύ όμορφη εικόνα για όσους αισθάνονται τον οπαδισμό όπως πρέπει να είναι, ακολουθώντας παντού την ομάδα τους.

Η συμφωνία υπήρχε και για παρουσία φίλων του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ στο Χαριλάου, αλλά όπως οι ίδιοι οι οπαδοί των πρασίνων είχαν αναφέρει σε ανακοίνωσή τους, δεν πραγματοποιήθηκε για άλλους λόγους. Ο κόσμος του Άρη πάντα πρωτοπόρος σε τέτοιες πρωτοβουλίες, που προβάλουν μία διαφορετική εικόνα του οπαδού.

Στις κερκίδες της Λεωφόρου είναι περίπου 250 φίλοι του Άρη, με πολλούς εξ αυτών να έχουν έρθει από τη Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές, ενώ οι υπόλοιποι είναι από την Αθήνα. Η κιτρινόμαυρη γωνιά υπάρχει και στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ως μία απόδειξη πως όταν υπάρχει συνεννόηση μεταξύ πραγματικών οπαδών, το αυτονόητο, δηλαδή η παρουσία φίλων όλων των ομάδων στα γήπεδα, μπορεί να πραγματοποιηθεί.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button