Ποδόσφαιρο

Ο Κόρχουτ έχει μπροστά του άλλη μία χρονιά… χωρίς ανάσα

“Γεμάτο” είναι το πρόγραμμα του Μιχάι Κόρχουτ και για την επόμενη χρονιά, με τον Ούγγρο να μην προβλέπεται να μην έχει ιδιαίτερη ξεκούραση μπροστά του ούτε την φετινή χρονιά.

Ο Ούγγρος από την στιγμή που ήρθε στον Άρη βρίσκεται σε διαρκή.. κίνηση. Οι συνεχόμενοι αγώνες στον Άρη σε Ελλάδα και Ευρώπη, τα παιχνίδια στην Εθνική του τον έχουν αναγκάσει να παίζει… χωρίς ανάσα.

Δεν αναμένεται να είναι πολύ διαφορετική και η επόμενο σεζόν με τον διεθνή Ούγγρο.

Σύμφωνα με τα μέσα της χώρας του πρέπει να θεωρείται απόλυτα σίγουρο ότι θα παραμείνει βασικό στέλεχος των “Μαγυάρων”. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι θα χρειαστεί να δώσει (τουλάχιστον) επτά παιχνίδια με την Εθνική του το Φθινόπορο.

Στις 3 και 6 Σεπτεμβρίου η Ουγγαρία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τουρκία και εντός έδρας την Ρωσία αντίστοιχα για το Nations League.

Το δεύτερο πιάτο της διοργάνωση αυτής είναι των Οκτώβριο με τον Κόρχουτ να παίζει απέναντι σε Σερβία και Ουγγαρία εκτός έδρας στις 11 και 14 Οκτωβρίου, ενώ ο έμπειρος μπακ θα έχει νέα παιχνίδια των Νοέμβριο.

Αυτά θα είναι απέναντι σε Σερβία και Τουρκία εντός έδρας στις 15 και 18 Νοεβρίου.

Μέσα σε όλα υπάρχει και το σημαντικότερο παιχνίδι της Εθνικής του ομάδας. Αυτό στις 8 Οκτωβρίου κόντρα στην Βουλγαρία για τα ημιτελικά του Nations League. Με νίκη οι Ούγγροι μπορούν να περάσουν στον τελικό και να διεκδικήσουν την πρόκριση τους στο ερχόμενο Euro.

Όλα αυτά μαζί με την λήξη της φετινής σεζόν στις 20 Ιουλίου, την προετοιμασία που θα ξεκινήσει άμεσα και τα παιχνίδια στο Europa τον Σεπτέμβριο… προειδοποιούν τον Μιχάι Κόρχουτ για μία ακόμη “γεμάτη” χρονιά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button