ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

«Ο Κόντε θέλει τη θέση του Ποτσετίνο στην Παρί»

Ο Αντόνιο Κόντε θέλει να αντικαταστήσει τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο και να πάρει τα… κλειδιά της Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με τη Le Parisien.

Ο Αντόνιο Κόντε έδειξε ξεκάθαρα τις φιλοδοξίες του: σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Le Parisien αποκαλύπτει ότι ο νυν προπονητής της Τότεναμ ονειρεύεται να προπονήσει την Παρί Σεν Ζερμέν και μάλιστα δείχνει την εμπιστοσύνη του στο ενδεχόμενο να επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με την περιφερειακή γαλλική εφημερίδα, ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ιταλίας έχει εκφράσει τις επιθυμίες του στην υποψήφια πρωταθλήτρια Γαλλίας και σε απεσταλμένους της διοίκησης που ασκείται από το Κατάρ.

Με συμβόλαιο στην Τότεναμ μέχρι τον Ιούνιο του 2023, ο Κόντε θα έβλεπε τον εαυτό του ως τον διάδοχο του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, τον οποίο ελάχιστοι παρατηρητές βλέπουν να συνεχίζει στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Σε συνέντευξη Τύπου αυτή την εβδομάδα, ο Αργεντινός τεχνικός απέρριψε μια ερώτηση σχετικά με το μέλλον του. «Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, οπότε λογικά δεν είναι θέμα θέλησης αλλά συμβατικό», υπογράμμισε.

Ερχόμενος στον πάγκο της Τότεναμ τον Νοέμβριο του 2021 για να αντικαταστήσει τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο, ο Κόντε, τέταρτος επί του παρόντος στην Πρέμιερ Λιγκ με τους «Σπερς», θα έμπαινε λοιπόν στο… χορό για την πιθανή διαδοχή του Ποτσετίνο.

Σε αυτή την περίπτωση, πάντως, το όνομα που εμφανίζεται πιο συχνά στις αναφορές είναι αυτό του Ζινεντίν Ζιντάν. Όπως αποκάλυψε το RMC Sport τον Φεβρουάριο, ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Γαλλίας το 1998, στον οποίο η Παρί θα πρόσφερε έναν ιλιγγιώδη μισθό για να αντικαταστήσει τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, συνεχίζει να περιμένει τη θέση του ομοσπονδιακού εκλέκτορα στους «Μπλε».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button