Διεθνή

Ο Κουγιουμτσίδης παραμένει «ζωντανός» για το χάλκινο μετάλλιο

Ο Τατζίκος παλαιστής Βίκτορ Ρασάντιν συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Μετά την ήττα του Έλληνα πρωταθλητή Γιώργου Κουγιουμτσίδη στον πρώτο γύρο της κατηγορίας 74 κιλών, ο Ρασάντιν κατάφερε να ξεπεράσει και τον Κινέζο Φενγκ Λου, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στα ημιτελικά.

Ωστόσο, η περιπέτεια του Κουγιουμτσίδη δεν έχει τελειώσει. Αν ο Ρασάντιν καταφέρει να νικήσει τον Ουζμπέκο Σαλαμπέκοβιτς Γιαμάλοφ στα ημιτελικά, τότε ο Έλληνας παλαιστής θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία, αντιμετωπίζοντας εκ νέου τον Κινέζο Φενγκ Λου.

Μια πιθανή νίκη του Κουγιουμτσίδη θα τον οδηγήσει στον τελικό αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο, όπου θα αντιμετωπίσει τον ίδιο Ουζμπέκο αντίπαλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πάλη, οι ηττημένοι έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν τη διεκδίκηση ενός μεταλλίου μέσω του ρεπεσάζ, αρκεί ο παλαιστής που τους απέκλεισε να προκριθεί στον τελικό.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button