ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ο κοστολογημένος στα 174 εκατ. ευρώ Σαλάχ, παραμένει στόχος της Αλ Ιτιχάντ!

Η Saudi Pro League και η Αλ Ιτιχάντ εξακολουθούν να στοχεύουν στην απόκτηση του Μοχάμεντ Σαλάχ από τη Λίβερπουλ, έναντι 150 εκατομμυρίων λιρών (174 εκατ. ευρώ).

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, δεν θα έχει πολύ χρόνο στη διάθεσή του μέχρι τις 23:00 την Παρασκευή) για να υπογράψει τον αντικαταστάτη του Μοχάμεντ Σαλάχ πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος μέχρι τον Ιανουάριο, αν τελικώς προχωρήσει η μεταγραφή του Αιγύπτιου στη Saudi Pro League.

Η Λίβερπουλ δεν είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον έμπειρο επιθετικό, αλλά οι Σαουδάραβες επιμένουν στην πρόθεσή τους να τον κάνουν δικό τους. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «SkySports», εξακολουθεί να βρίσκεται σε μια λίστα με παίκτες που θέλει να υπογράψει η χώρα αυτό το καλοκαίρι, με την Αλ Ιτιχιχάντ να δίνει ως και 174 εκατομμύρια.

Η μεταγραφική περίοδος της Premier League κλείνει στις 23:00 (ώρα Αγγλίας) την Παρασκευή, οι σύλλογοι της Σαουδικής Pro League μπορούν να κάνουν μεταγραφές για σχεδόν άλλη μια εβδομάδα με τη μεταγραφική τους περίοδο να κλείνει στις 7 Σεπτεμβρίου και είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στον Σαλάχ 1,5 εκατομμύριο λίρες την εβδομάδα και στη Λίβερπουλ ένα ποσό μεταγραφής άνω των 100 εκατομμυρίων λιρών.

Η Λίβερπουλ εξακολουθεί να είναι ανένδοτη ότι ο Αιγύπτιος δεν είναι προς πώληση, δεν έχει πρόθεση να τον πουλήσει και δεν έχει υπάρξει καμία προσφορά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button