Ποδόσφαιρο

Ο καλός Άρης θα κρίνει το… ευνοϊκό πρόγραμμα!

Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία, αλλά πλέον έχει ένα πιο στρωτό πρόγραμμα, που αν η ίδια είναι σοβαρή και το εκμεταλλευτεί, μπορεί να τη βοηθήσει να κοιτάξει ψηλότερα.

Οι κιτρινόμαυροι κατά γενική ομολογία δεν τα έχουν πάει καλά μέχρι τώρα στο Πρωτάθλημα, με κάποιες εξαιρέσεις, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχουν βγάλει και ένα πιο δύσκολο πρόγραμμα. Ο Άρης έχει δώσει και τα τρία ντέρμπι -μάλιστα τα τρία στην έδρα του-, ενώ έχει παίξει και τρία απαιτητικά εκτός έδρας παιχνίδια (Αγρίνιο, Τρίπολη, Βόλος).

Τα μόνα παιχνίδια στα οποία ο Άρης ήταν το ξεκάθαρο φαβορί, ήταν αυτά με Λεβαδειακός και Ιωνικός στην έδρα του. Πλέον το πρόγραμμα της ομάδας γίνεται πιο στρωτό, έχοντας έξι παιχνίδια -τα τέσσερα πριν τη διακοπή του Μουντιάλ- που μπορούν να τον βοηθήσουν, αν είναι σοβαρός και συγκεντρωμένος, να ανέβει… σκαλοπάτια στη βαθμολογία.

Ο “Θεός του πολέμου” αντιμετωπίζει κατά σειρά τους ΟΦΗ, Ατρόμητο (εκτός), Λαμία, ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός), Λεβαδειακό (εκτός) και Παναιτωλικό, σε ένα πρόγραμμα που προσφέρεται για… βαθμοθηρία. Αυτό φυσικά απαιτεί σοβαρότητα, βελτίωση των αδυναμιών που εμφανίζει συνεχώς η ομάδα -όπως τα στημένα- και προσήλωση στον στόχο, μέχρι τον Γενάρη, που μπορούν να γίνουν προσθαφαιρέσεις.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button