ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

«Ο Κέπα απέρριψε την Μπάγερν και πλησιάζει στη Ρεάλ»

Ο Κέπα περνάει στην pole position για να γίνει ο νέος τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς σύμφωνα με το γερμανικό «Sky Sports» απέρριψε την πρόταση της Μπάγερν και πλησιάζει στους Μερένγκες.

Μετά την επιτυχία της επιχείρησης Κέιν που ανακοινώθηκε επίσημα, η Μπάγερν Μονάχου στρέφεται στον άλυτο γρίφο του τερματοφύλακα που θα συναπαρτίσει το δίδυμο της νέας σεζόν με τον Μάνουελ Νόιερ, έχοντας στοχεύσει μεταξύ άλλων τον Κέπα από την Τσέλσι. Ωστόσο, ο Ισπανός κίπερ φαίνεται πλέον πολύ κοντά στο να επιστρέψει στην πατρίδα του, για χάρη της Ρεάλ Μαδρίτης!

Το όνομα του Ισπανού πορτέρο συνδέθηκε από την αρχή με τους Μερένγκες μετά την είδηση πως ο Τιμπό Κουρτουά υπέστη ρήξη χιαστού, μαζί με εκείνα των Γιασίν Μπόνο και Νταβίντ Ντε Χέα.

Σύμφωνα με το γερμανικό «Sky Sports», λοιπόν, o 29χρονος κίπερ των Λονδρέζων είναι αυτός που πλησιάζει στη Βασίλισσα, απορρίπτοντας τις τελευταίες ώρες την πρόταση της Μπάγερν η οποία είχε λάβει αισιόδοξα μηνύματα από την πλευρά του παίκτη πως θα μπορούσε να υπάρξει συμφωνία.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button