Βασικά ΘέματαΜπάσκετ
Ροή ειδήσεων

Ο εξαιρετικός Μποχωρίδης έκανε τη διαφορά

Πέραν της τρομερής εμφάνισης του Βασίλη Τολιόπουλου, ο Άρης πήρε πολλές βοήθειες από έναν ακόμη Έλληνα παίκτη του, στο νικηφόρο ματς κόντρα στη Λιετκαμπέλις.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ήταν κομβικός για το “διπλό” στη Λιθουανία, με τον έμπειρο παίκτη να πετυχαίνει 13 πόντους (3/3 βολές, 2/2 δίποντα και 2/3 τρίποντα) και να κάνει πολλές δουλειές στο παρκέ, συγκεντρώνοντας 24 βαθμούς στο ranking.

Το Eurocup “εμφανίζει” τον Μποχωρίδη με επτά ρεκόρ, όσον αφορά το ματς κόντρα στη Λιετκαμπέλις, μετά την εξαιρετική εμφάνισή του απέναντι στους Λιθουανούς. Τα τρία ρεκόρ είναι… καινούρια ενώ υπάρχουν κι άλλες τέσσερις επιδόσεις με τις οποίες ο Μποχωρίδης ισοφάρισε τα κορυφαία του νούμερα στο Eurocup.

Οι 24 βαθμοί στο ranking που είχε ο Έλληνας παίκτης την Τρίτη (8/10), αποτελούν τον καλύτερο αριθμό του Μποχωρίδη στο Eurocup σχετικά με το σύστημα αξιολόγησης. Ρεκόρ έκανε ο Έλληνας παίκτης -και- στα αμυντικά ριμπάουντ, “μαζεύοντας” επτά στο ματς με τη Λιετκαμπέλις -ένα νούμερο που δεν είχε “ξαναπιάσει” σε αγώνα του Eurocup- ενώ τα συνολικά ριμπάουντ του Μποχωρίδη που ήταν επίσης επτά, αποτελούν ρεκόρ για τον Έλληνα παίκτη, όσον αφορά το σύνολο των “σκουπιδιών” (επιθετικά και αμυντικά) που είχε σε αγώνες της διοργάνωσης.

Από εκεί και πέρα, ο Μποχωρίδης ισοφάρισε την κορυφαία του επίδοση στο σκοράρισμα με τους 13 πόντους του απέναντι στη Λιετκαμπέλις. Τα δυο εύστοχα τρίποντα στον αγώνα της Τρίτης (8/10) αποτελούν ισοφάριση των περισσότερων εύστοχων τριπόντων που έχει ο Μποχωρίδης στη διοργάνωση.

Επίσης, ο Μποχωρίδης κόντρα στη Λιετκαμπέλις ισοφάρισε τις καλύτερες επιδόσεις του, σε κλεψίματα και ασίστ. Την Τρίτη είχε τέσσερις ασίστ, ενώ σχετικά με τα κλεψίματα, ο Μποχωρίδης είχε τρία κόντρα στους Λιθουανούς, αποδίδοντας ικανοποιητικά στην αμυντική λειτουργία.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button