Βασικά ΘέματαΠοδόσφαιρο
Ροή ειδήσεων

Ο… δρόμος του Κουάισον

Ο Ρόμπιν Κουάισον είναι και επίσημα παίκτης του Άρη, με τους κιτρινόμαυρους να προσθέτουν στο ρόστερ τους, τον επιθετικό που έψαχναν, βάζοντας στη… μηχανή τους έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή.

Ο Σουηδός από χθες μπήκε στις προπονήσεις της ομάδας, κάνοντας την πρώτη του το μεσημέρι στο Νέο Ρύσιο, ενώ προφανώς δεν υπολογίζεται για το σημερινό ματς Κυπέλλου και θα ακολουθήσει στη Θεσσαλονίκη το δικό του πρόγραμμα.

Ο εργομετρικός έλεγχος που του έγινε δεν έκρυβε εκπλήξεις, καθώς με δεδομένο ότι δεν έκανε προετοιμασία με ομάδα, είναι πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί κάποιος χρόνος μέχρι να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα.

Γι’ αυτό θα ακολουθήσει συγκεκριμένο πρόγραμμα τις επόμενες ημέρες, ενώ από τις μετρήσεις φάνηκε πως ο ίδιος δούλεψε ατομικά όλο αυτό το διάστημα, στοιχείο που θα βοηθήσει στην πιο γρήγορη ενσωμάτωσή του στο σύνολο.

Βοηθάει το γεγονός της διακοπής στο πρωτάθλημα στις αρχές Οκτωβρίου, ενώ το πλάνο είναι σταδιακά να μπει στην ομάδα, παίρνοντας ίσως κάποια λεπτά συμμετοχής σε ορισμένα παιχνίδια, αν φυσικά το επιτρέψει η εξέλιξή τους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button