Ποδόσφαιρο

Ο -διαφορετικός- φετινός Ντουάρτε και οι ευκαιρίες ενόψει της νέας σεζόν

Την ευκαιρία να ξεκινήσει να μπαίνει και πάλι στο κλίμα της ομάδας έχει ο Λερίν Ντουάρτε στα δύο τελευταία παιχνίδια του φετινού Ελληνικού πρωταθλήματος.

Η πρώτη χρονιά του Ντουάρτε στην Ελλάδα ήταν πραγματικά κάτι που και οι δύο πλευρές θέλουν να ξεχάσουν. Ο Άρης δεν πήρε αυτά που περίμενε από ένα ακριβό συμβόλαιο, ενώ ο Ολλανδός όχι απλά δεν αγωνίστηκε, αλλά αντιμετώπισε έναν σοβαρό τραυματιμσό.

Φέτος όμως τα πράγματα για τον έμπειρο χαφ εξελίσσονται διαφορετικά. Έχει δουλέψει πάρα πολύ για να καταφέρει να επανέλθει από έναν τραυματισμό που μόνο απλός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, ενώ έχει φτιάξει την σχέση του με την ομάδα.

Στα μέσα της σεζόν συμφώνησε για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του και ενσωματώθηκε και πάλι στην ομάδα, ενώ πλέον έχει καταφέρει να επιστρέψει από τον τραυματισμό του.

Το να μπει μέχρι τώρα στην ομάδα ήταν πολύ δύσκολο λόγω της υψηλής έντασης, αλλά στα δύο τελευταία ματς της σεζόν δεν είναι καθόλου απίθανο να πάρει και πάλι χρόνο συμμετοχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ένα περίεργο παιχνίδι της μοίρας, ο Ντουάρτε τελευταία φορά έπαιξε απέναντι στον Παναθηναϊκό, τον σημερινό αντίπαλο του Άρη και πάλι για τα πλέι-οφ, έναν χρόνο πριν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button