Ποδόσφαιρο

Ο Διαμαντόπουλος έδωσε την νίκη στα Χανιά!

Με κεφαλιά του Δημήτρη Διαμαντόπουλου τα Χανιά κέρδισαν με 1-0 τον Καραϊσκάκη για την 14η αγωνιστική της Super League 2.

Το 4ο του γκολ στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Διαμαντόπουλος τελειώνοντας τη φάση με το πίσω μέρος του κεφαλιού του δίχως να βλέπει πού τη στέλνει!

Τα Χανιά με την νίκη αυτή «πιάνουν» την Παναχαϊκή στην έκτη θέση και τους 18 βαθμούς, συνεχίζοντας να στοχεύουν στην πρόκριση στα πλέι-οφ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Ένα σχόλιο

  1. Γιατί όλο το «σύστημα» της Εξυγίανσης την έχει «πέσει» στον Άρη
    Υπ αριθμόν 1 στόχος ο Καρυπίδης για την «Εξυγίανση».
    in.gr
    13 Μαρτίου 2021, 22:35
    A
    A
    Γιατί όλο το «σύστημα» της Εξυγίανσης την έχει «πέσει» στον Άρη
    Trending

    Τη μια έχει «εντάλματα» και αναμένεται να συλληφθεί. Την άλλη τον ακολουθούν «σκάνδαλα» από τον επαγγελματικό του βίο. Τώρα του… έριξαν από δίπλα την Επιτροπή Δεοντολογίας που μπορεί λέει να τιμωρήσει τον Άρη, μέχρι και με υποβιβασμό.

    Τι καταλαβαίνει κανείς από όλα αυτά; Πως ο Θοδωρής Καρυπίδης έχει μπει για τα καλά στο «σημάδι» της Εξυγίανσης. Στα συνεταιράκια και τα media τους που δεν μπορούν να χωνέψουν ότι οι ομαδάρες τους με όλο το «σύστημα» δικό τους δεν είναι καν κάτω από τον Ολυμπιακό. Υποχρεούνται φέτος να κοιτάζουν ψηλά και να βλέπουν και τον Άρη. Την πιο σταθερή και μάλλον καλύτερη ομάδα της χώρας μετά τους Ερυθρόλευκους σε αυτή την διαδρομή.

    Ναι, έχουν πάθει σοκ. Και ο καθένας έχει τους λόγους τους. Πρώτα από όλα τα ευρωπαϊκά εισιτήρια είναι φέτος μόλις 4. Αν ο Ολυμπιακός και ο Άρης πάρουν τα δύο τότε ένας εκ των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού θα μείνουν εκτός διαδικασίας. Και έχουν τέτοια χάλια αγωνιστικά και οι τρεις που ειλικρινά δεν σκέφτονται τους άλλους, αλλά το δικό τους πρόβλημα.

    Ειδικά ο ΠΑΟΚ βεβαίως έχει και άλλο μπελά; Άντε να περπατήσουν στη Θεσσαλονίκη οι «συνεργάτες» του Ιβάν, εκείνοι που έλεγαν ότι και φέτος ο Δικέφαλος θα κάνει πρωταθλητισμό. Άντε να δουν κάποια στιγμή τους οπαδούς τους και να τους πουν ότι τερμάτισαν κάτω από τον Άρη. Που ούτε εκατομμύρια έχει. Ούτε στα «κόλπα» είναι. Πονάει αυτό. Και πονάει πολύ. Ειδικά εκείνους τους παραμυθάδες που επέμεναν στο «μια πόλη, μια ομάδα».

    Ο Καρυπίδης δεν έχει το μπάτζετ των άλλων. Φαίνεται όμως ότι «ποδοσφαιρικά» δεν τους βλέπει όλους αυτούς που παριστάνουν τους παράγοντες σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Το έδειξε και πέρσι. Το επιβεβαιώνει και φέτος. Και αν δεν ήταν εκείνη η «σύμπτωση» στην κεκλεισμένων των θυρών κλήρωση του κυπέλλου; Η κλήρωση που τον έστειλε πάνω στον Ολυμπιακό; Θα είχαμε και άλλα για τα συνεταιράκια τα οποία είναι ξεκάθαρο πλέον ότι θέλουν να απαλλαγούν. Και από τον Άρη, αλλά και από τον Καρυπίδη.

    Προς το παρόν πάντως: Βλέπουν πλάτη. Και αυτό δεν αλλάζει. Όσες μηχανές του κιμά και να βάλουν μπρος

    Γράψτε το σχόλιό σας

    Ακολουθήστε το
    στο
    Google News
    και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
    Δείτε όλες τις τελευταίες
    Ειδήσεις
    από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button