Μπάσκετ

Ο Γιώργος Αντωνιάδης υποψήφιος του Άρη για μια θέση στην ΕΟΚ

Ο Α.Σ. ανακοίνωσε την υποψηφιότητα.

Ο Άρης ανακοίνωσε τον άνθρωπο που θα εκπροσωπήσει τον σύλλογο για μια θέση στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΟΚ, στις επερχόμενες εκλογές.

Αναλυτικά:

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Αντωνιάδης θα είναι ο υποψήφιος του συλλόγου μας για μία θέση στο διοικητικό συμβούλιο στις επερχόμενες εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, με την παράταξη «Πρώτα το Μπάσκετ», της οποίας ηγείται ο Παναγιώτης Φασούλας.

Ο Γιώργος Αντωνιάδης, γιος του ιστορικού στελέχους του ΑΡΗ και πρώην αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου της Τράπεζας Πειραιώς, Χριστόδουλου Αντωνιάδη, είναι γεννηθείς το 1982. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MBA από το Imperial College London, με διάκριση και ειδίκευση στα χρηματοοικονομικά.

Τα τελευταία 15 χρόνια εργάζεται στην Τράπεζα Πειραιώς, στην οποία έχει διατελέσει senior manager της διεύθυνσης Investment Banking, με αρμοδιότητα την παροχή υπηρεσιών για εξαγορές / συγχωνεύσεις επιχειρήσεων.

Επίσης, υπήρξε χρηματοοικονομικός σύμβουλος του Ελληνικού Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), αλλά και ιδιωτών επενδυτών σε μεγάλη σειρά αποκρατικοποιήσεων, συνολικού ύψους άνω των €6 δισ., μεταξύ των οποίων η πώληση του ΟΛΠ και του ΟΛΘ, του ΔΕΣΦΑ, της ΔΕΠΑ Υποδομών, της Αττικής Οδού κ.α.

Τα τελευταία τρία χρόνια είναι Διευθυντής της Μονάδας Αναπτυξιακών Προγραμμάτων της Τράπεζας Πειραιώς, έχοντας ως πεδίο ευθύνης την ανάπτυξη και υποστήριξη των δανείων της Τράπεζας στο πλαίσιο του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (άνω των €2 δισ.), την επίβλεψη της ανάπτυξης και υλοποίησης των δανειακών προγραμμάτων εγγυοδοσίας και συγχρηματοδότησης της Τράπεζας σε συνεργασία με εθνικούς και διεθνείς αναπτυξιακούς φορείς (Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα, ΕΣΠΑ, Αναπτυξιακός Νόμος, EIB, EIF, EBRD κ.α.) – τα προγράμματα αυτά έχουν μετουσιωθεί σε δανειακά προϊόντα, προς μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, ύψους άνω των €3 δισ. την τελευταία τριετία.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button