Μπάσκετ

Ο Βόβορας αντικαταστάτης του Πρίφτη στον Παναθηναϊκό

Η επιστροφή του Γιώργου Βόβορα στον Παναθηναϊκό είναι γεγονός, με την ΚΑΕ να ανακοινώνει επίσημα την πρόσληψη του ως το τέλος της σεζόν. Σερέλης, Γιαπλές και Κουτσός οι συνεργάτες του.

Ο Γιώργος Βόβορας θα καθοδηγήσει τον Παναθηναϊκό ως το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, επιστρέφοντας για την δεύτερη θητεία του στον «πράσινο» πάγκο.

Μάλιστα, όπως πληροφορηθήκατε σχετικά από το Gazzetta, ο 45χρονος τεχνικός θα έχει στο πλευρό του τον Χρήστο Σερέλη, καθώς και τους Θανάση Γιαπλέ και Ισίδωρο Κουτσό.

Ο Βόβορας, ο οποίος είχε εργαστεί ξανά ως head coach στον Παναθηναϊκό τους πρώτους μήνες της σεζόν 2020-21 αλλά κι ως assistant από το 2016 έως το 2020, αντικαθιστά τον Δημήτρη Πρίφτη που απομακρύνθηκε από τα καθήκοντα του το βράδυ της Τρίτης (12/4).

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κόουτς Γιώργο Βόβορα, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Άμεσοι συνεργάτες του Έλληνα τεχνικού θα είναι οι Χρήστος Σερέλης, Θανάσης Γιαπλές και Ισίδωρος Κουτσός.

«Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά το που έχουμε έρθει και την ευθύνη που έχουμε υπηρετώντας τον Σύλλογο του Παναθηναϊκού. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη κατάσταση αλλά και παράλληλα μια μεγάλη πρόκληση και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και αγωνιστικά ώστε να ανταπεξέλθουμε όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα λόγια, σκύβουμε το κεφάλι και δουλεύουμε όλοι μαζί ενωμένοι σαν ομάδα», δήλωσε ο Γιώργος Βόβορας στο paobc.gr».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button