Μπάσκετ

Ο Αντετοκούνμπο αποκάλυψε τις αγαπημένες του ομάδες μεγαλώνοντας και τους καλύτερους ποδοσφαιριστές

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε live στο Instagram και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποιες ήταν οι καλύτερες ομάδες του μεγαλώνοντας όπως και οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές. 

Ο Έλληνας σούπερ σταρ του ΝΒΑ δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων και απάντησε φυσικά μόνο σε όσες πρόλαβε.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι μεγαλώνοντας του άρεσαν οι «Λέικερς λόγω Κόμπι Μπράιαντ και οι Μπουλς λόγω του Μάικλ Τζόρνταν» ενώ όταν ρωτήθηκε για τους καλύτερους ποδοσφαιριστές κατά την δική του κρίση, είπε: «Ροναλντίνιο και Μπαπέ».

Επιπλέον ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξήγησε ότι καλύτερη στιγμή της καριέρας του «ήταν όταν αποκλείσαμε τους Ντιτρόιτ Πίστονς στα περσινά playoffs και κερδίσαμε την πρώτη μας σειρά» ενώ υποσχέθηκε ότι αν ξεκινήσει και πάλι το ΝΒΑ «θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να βρεθούμε στους τελικούς».

Για τον Λεμπρόν Τζέιμς είπε «είναι ένας από τους καλύτερους που έχουν αγωνιστεί ποτέ» ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν είναι… καλύτερος του Μάικλ Τζόρνταν, ήταν σαφής: «Όχι, δεν είμαι καλύτερος του Μάικλ Τζόρνταν!»

Τέλος απέδωσε την εκρηκτικότητά του στο γεγονός «ότι κάνω πολλά βάρη» ενώ σε ερώτηση για τον Κρίσταπς Πορζίνγκις, είπε: «Μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο παρκέ. Επέστρεψε υγιής και αυτό είναι το καλύτερο, ενώ πρόκειται για και για ένα εξαιρετικό άτομο»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button