ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ο Έντερσον συμφώνησε με την Αλ Νασρ και κατευθύνεται προς Σαουδική Αραβία

Απρόσμενη απώλεια για τη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς ο υπ’ αριθμόν 1 τερματοφύλακας που υπερασπιζόταν την εστία της επί σειρά ετών, ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την Αγγλία και την Premier League για χάρη της Σαουδικής Αραβίας.

Ο λόγος για τον Έντερσον, ο οποίος σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ βρίσκεται πλέον μια ανάσα μακριά από την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Όπως τονίζουν στη Βρετανία η μεταγραφή του πρέπει να θεωρείται πως βρίσκεται στην τελική ευθεία, με τον Βραζιλιάνο να έχει έρθει σε συμφωνία με το κλαμπ για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο μισθός του ανά έτος θα ανέρχεται στα 30 εκατομμύρια ευρώ και απομένουν λεπτομέρειες μέχρι την οριστικοποίηση της συμφωνίας. Την ίδια στιγμή βέβαια η Σίτι δεν έχει ανάψει ακόμα το πράσινο φως για τη μεταγραφή, αν και στην Αγγλία θεωρούν πως το κλαμπ δεν θα σταθεί εμπόδιο στην ολοκλήρωση του deal.

Εφόσον δεν προκύψουν απρόοπτα ο Έντερσον θα αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι μετά από επτά ολόκληρα χρόνια, καθώς κατέφτασε για πρώτη φορά στο Μάντσεστερ το 2017 από τη Μπενφίκα.

Όπως συμπληρώνουν τα αγγλικά ΜΜΕ, οι δυο επικρατέστεροι για να τον αντικαταστήσουν είναι οι Μάικ Μενιάν της Μίλαν και Ντιόγο Κόστα της Πόρτο, αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει τελική απόφαση εντός του συλλόγου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button