ΜπάσκετΠοδόσφαιρο

Ο Έλληνας που έκανε την κοπέλα του από το Χονγκ Κονγκ τρελή με τον Άρη: «Βάζει ξυπνητήρι στις 3 τα ξημερώματα να δει την ομάδα!»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Box to Box» φιλοξενήθηκε ο Αλέξανδρος που έκανε την κοπέλα του από τον Χονγκ Κονγκ τρελαμένη με τον Άρη!

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Αντωνιάδη που έκανε την κοπέλα του και τα αδέρφια της από το Χονγκ Κονγκ, καθώς και τους συγγενείς του και τους φίλους του στην Ιρλανδία, Αρειανούς!

Αναλυτικά όσα είπε στον Ιάσονα Μίσχο:

Είμαι Ελληνοιρλανδός. Γεννήθηκα και μεγάλωσα Ελλάδα. Μεγάλωσα στην Θεσσαλονίκη και τα τελευταία χρόνια μένω Καστοριά.

Για την σχέση του με την Τζαστίν:

Την είχα γνωρίσει τον Αύγουστο του 2016 σε ένα Θερινό Σχολείο, σε σεμινάριο πάνω στην γούνα. Δεν μένουμε μαζί. Προ κορωνοϊού βρισκόμασταν κάθε 1-2 μήνες.

Για το ότι την έκανε Άρη:

Τον Άρη τον αγαπάει πολύ! Έχει πάρει πολλά πράγματα από τις μπουτίκ του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου. Βάζει ξυπνητήρι στις 03:00 για να παρακολουθήσει τα παιχνίδια του Άρη!

Για το πώς έγινε Άρης:

Ήταν 3 Σεπτεμβρίου του 2016 και ο Άρης είχε φιλικό με τον Παναθηναϊκό, όταν η ομάδα είχε ανεβεί στην Β’ Εθνική. Πήγαμε στο ματς και από εκείνη την ημέρα κόλλησε με τον Άρη.

Για την σχέση της με τον αθλητισμό:

Δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με τον αθλητισμό, ούτε είχε παρακολουθήσει ποτέ οτιδήποτε αθλητικό. Ο Άρης της κόλλησε το μικρόβιο να βλέπει μπάσκετ και ποδόσφαιρο!

Για το αν έχει εισιτήριο διαρκείας:

Εισιτήριο διαρκείας δεν έχει αγοράσει ακόμη. Έχουμε σκοπό φέτος να πάρουμε τόσο στο μπάσκετ, όσο και στο ποδόσφαιρο. Ωστόσο, έχει πάρει εισιτήρια στο μπάσκετ για την οικονομική ενίσχυση και έχει βάλει το πρόσωπό της στο Παλέ, στο πλαίσιο της καμπάνιας της ΚΑΕ Άρης «Αν δεν σε δω, θα τρελαθώ».

Για το φιλικό στο ποδόσφαιρο με τον Παναθηναϊκό:

Όταν το πληροφορήθηκα, της το πρότεινα να πάμε να το δούμε. Πήγαμε και της άρεσε πολύ. Μία ημέρα πριν, είχαμε κάτσει για καφέ στις σουίτες του γηπέδου.

Για το τι είναι ο Άρης για τον ίδιο:

Για μένα ο Άρης είναι κάτι σαν αδερφός μου. Ήταν δίπλα μου σε δύσκολες στιγμές της ζωής μου. Αγαπώ πολύ τον Άρη και προσπαθώ τους ανθρώπους που αγαπώ να τους κάνω Αρειανούς.

Για τους συγγενείς του στην Ιρλανδία:

Είναι η θεία μου, τα ξαδέρφια μου και οι φίλοι μου στην Ιρλανδία. Τους έχω κάνει Άρη και αυτούς! Όχι στον βαθμό που είναι η Τζαστίν όμως.

Για την πατρίδα της κοπέλας του:

Η Τζαστίν είναι από το Χονγκ Κονγκ. Είναι στεναχωρημένη για όλα αυτά που συμβαίνουν στην χώρα της και τις αναταραχές με την Κίνα. Το Χονγκ Κονγκ δεν είναι Κίνα. Το τελευταίο διάστημα τραβάνε πολλά στην πατρίδα της. Γενικά είναι προσβολή να προσφωνήσεις κάποιον από το Χονγκ Κονγκ ως Κινέζο.

Το Χονγκ Κονγκ ήταν υπό βρετανική κατοχή από το 1842 έως το 1997. Έκτοτε, αφέθηκε ελεύθερο με την συνθήκη που υπέγραψαν οι Άγγλοι. Από τότε η Κίνα προσπαθεί να το καταλάβει μέσω πολιτικών παιχνιδιών.

Για το πώς βλέπει τον Άρη:

Το ποδόσφαιρο έχει βρει τον δρόμο του. Δεν με ανησυχεί, είμαι αισιόδοξος. Και πιο πολύ είμαι αισιόδοξος επειδή αποβάλαμε την εσωστρέφεια των προηγούμενων ετών. Πλέον είμαστε μια γροθιά.

Για το ποιος είναι ο αγαπημένος του παίκτης από τον φετινό Άρη:

Μπερτόγλιο και Ματέο! Και τους δύο τους πίστευα από όταν ήρθαν στον Άρη.

Για το αν σκέφτονται να ανοίξουν σύνδεσμο στο Χονγκ Κονγκ:

Το έχουμε σκεφτεί, έχουμε κάνει πλάνα. Όχι όμως σύνδεσμο, γιατί ίσως να μην μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε. Σκεφτόμαστε να ανοίξουμε κάτι σαν sport-cafe με σημαίες και διακριτικά του Άρη στο Χονγκ Κονγκ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button