Ποδόσφαιρο

Ο Άρης πρωτοπορεί, όλοι ακολουθούν, μόνο αυτοί δεν μπορούν να είναι μέρος της αλλαγής

Την στιγμή που ο Άρης φτιάχνει κάτι πολύ όμορφο, την στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι -μεγάλοι και μη- ακολουθούν, υπάρχει μία ομάδα η οποία δεν μπορεί να είναι μέρος όλους αυτού.

Ο Άρης κάνει κάτι αδιανόητο για τα Ελληνικά δεδομένα. Πρωτοπορεί, δίνει απαντήσεις και φέρνει την αλλαγή. Πήγε σε Αθήνα, Πειραιά και Γιάννενα, με μία συμφωνία μεταξύ των οπαδών όλων των ομάδων των πλέι οφ, ή μάλλον σχεδόν όλων.

Οι φίλοι των κιτρινόμαυρων παρέδωσαν μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς σε όποιο γήπεδο και αν πήγαν, χωρίς να γίνει το παραμικρό. Φιλοξένησε όσους ήθελαν να έρθουν και πάλι δεν υπήρχε ούτε η παραμικρή υπόνοια για κάποιο «παρατράγουδο» στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Με αυτόν τον τρόπο ο Άρης έδειξε ότι η αλλαγή μπορεί να έρθει, έδειξε ότι οπαδοί διαφορετικών ομάδων μπορούν να συνυπάρξουν και να προσφέρουν μία ωραιότατη εικόνα, όπως άλλωστε έχει γίνει και στο παρελθόν.

Απέναντι σε όλα αυτά όμως, ως ένα πολύ άσχημο contrast ήρθε ο τελικός του κυπέλλου. Ένας τελικός που στιγματίστηκε από την δολοφονική επίθεση των οπαδών του ΠΑΟΚ στον Αϊτόρ, ενώ διακόπηκε ξανά και ξανά για καμένα καρεκλάκια και επεισόδια.

Ένας κόσμος που ανέβασε ένα πανό ειρωνευόμενος του υπόλοιπους τέσσερις μεγάλους, έδειξε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο για ποιον λόγο μόνο εκείνος δεν μπορεί να συμμετέχει στην αλλαγή.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button