Ποδόσφαιρο

Ο Άρης… (ξανά) ψήλωσε, η νοοτροπία άλλαξε, οι επιτυχίες δεν θα αργήσουν να έρθουν!

Ένα από τα θετικά μηνύματα της χθεσινής βραδιάς είναι πως ο Άρης για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια έπαιξε για να κερδίσει το Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και όχι για να μη χάσει ή για να χάσει με ένα… κολακευτικό σκορ.

Δεν είναι ψέματα αν πούμε πως υπήρξαν χρονιές που ο Άρης όντας αδύναμος πήγαινε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ξέροντας ότι δεν μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα και επιδίωκε απλά να χάσει με όσο το δυνατόν μικρότερο σκορ. Αυτό βέβαια δεν ίσχυε μόνο για τον Άρη αλλά για όλες τις ελληνικές ομάδες.

Η φετινή νοοτροπία του Άρη έχει αλλάξει εντελώς. Η ομάδα είναι δυνατή σε όλα τα επίπεδα και αυτό το δείχνει στην πράξη. Δεν είναι τυχαίο που σε έξι ντέρμπι στο πρωτάθλημα ο Άρης μετράει τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Τυχαίο είναι που έχασε και δύο ματς αλλά εκείνο τον καιρό στις αρχές του 2021 έκανε την αγωνιστική του… κοιλιά.

Καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν το πόσο διαβασμένοι ήταν. Προσπάθησαν να περιορίσουν τα ατού του αντιπάλου και τα κατάφεραν στο 90% ενώ όποτε υπήρχαν οι προϋποθέσεις προσπάθησαν να «χτυπήσουν’ στις αδυναμίες των «ερυθρολεύκων».

Μέχρι και το 96’ ο Άρης «πάλεψε» για τους τρεις βαθμούς. Χαρακτηριστικές οι φάσεις των δύο κερδισμένων φάουλ του Μήτρογλου στο κέντρο του γηπέδου όπου η ομάδα προσπάθησε να παίξει γρήγορα αλλά ο αντίπαλος καθυστέρησε σκόπιμα το παιχνίδι. Άλλες εποχές ο παίκτης του Άρη θα προσπαθούσε να κάνει καθυστέρηση και ενδεχομένως να έτρωγε και κίτρινη κάρτα γι’ αυτό.

Η νοοτροπία πλέον είναι όπως θα έπρεπε να είναι πάντα. Βέβαια σε αυτό βοηθήσει και το γεγονός ότι έχει δυναμώσει πολύ ο Σύλλογος. Όλοι γύρο από την ομάδα έχουν μάθει από τα λάθη τους και βοηθούν ο καθένας από την πλευρά του στο να γίνεται ένα βήμα προς τα μπροστά.

Ο Άρης δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε στο τρίτο φετινό ντέρμπι τον πρωταθλητή αλλά ευελπιστεί να το κάνει στο τέταρτο και κρισιμότερο της χρονιάς…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button