Μπάσκετ

Ο Άρης και η Εθνική! Απόδειξη ποιότητας στους Έλληνες που δεν έχει κανένας ανταγωνιστής

Ο Άρης έχει εμπλουτίσει το ρόστερ του με ποιοτικούς Έλληνες παίκτες και αυτό φαίνεται και από τις επιλογές του Δημήτρη Ιτούδη στην Εθνική.

Είναι γνωστό πως η Εθνική Ελλάδος δεν επιλέγει συχνά να εμπιστευτεί παίκτες της Basket League όταν εκείνοι δεν προέρχονται από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό με ελάχιστους να είναι αυτοί που παίρνουν την ευκαιρία.

Σίγουρα όμως οι επιλογές του εκάστοτε ομοσπονδιακού τεχνικού είναι ενδεικτικές του γενικότερου ταλέντου των παικτών. Ως εκ τούτου οι φετινές κλήσεις κάτι… καλό λένε για τον Άρη.

Στην τελική 16αδα του Δημήτρη Ιτούδη οι κιτρινόμαυροι είχαν δύο καλαθοσφαιριστές, τον Βασίλη Τολιόπουλο και τον Λευτέρη Μποχωρίδη. Καμία άλλη ομάδα από τους «ανταγωνιστές» του Άρη δεν είχε δύο παίκτες, με την μοναδική που είχε έστω και έναν να είναι η ΑΕΚ με τον Χατζηδάκη!

Τις επόμενες μέρες μένει να φανεί αν ο Άρης θα είναι και η μοναδική ομάδα που θα έχει παίκτη στην τελική 12αδα.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button