Ποδόσφαιρο

Ο Άρης θέλει να αναβαθμίσει το Νέο Ρύσιο, δεν μένουν πίσω τα σχέδια για το Χαριλάου

Συνεχίζει να στοχεύει να αναβαθμίσει το γήπεδο Kλεάνθης Βικελίδης αλλά και τις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου η ΠΑΕ Άρης.

Ο Άρης έχει στόχο να εκσυγχρονιστεί. Με όλες τις χώρες να αναπτύσσονται, αλλά και τις υπόλοιπες Ελληνικές ομάδες να έχουν καινούργια γήπεδα ο Άρης δεν μπορεί να μείνει πίσω.

Ο στόχος είναι να γίνουν εργασίες ώστε να δοθεί μία οντότητα στον Άρη μέσω του γηπέδου, να μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερο κόσμο, όσο και να προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία σε κάθε άνθρωπο που έρχεται στο γήπεδο.

Οι σκέψεις των ανθρώπων της ομάδας όπως είναι γνωστό είναι να γίνει διώροφο το Βικελίδης με ένα ελαφρύ σκέπαστρο αλλά και πύργους στις γωνίες.

Από εκεί και πέρα υπάρχει η σκέψη να κατασκευαστούν ξενώνες αλλά και γυμναστήρια στο Ρύσιο, με στόχο τόσο να μπορεί να διαμένει εκεί η ομάδα όσο να φιλοξενούνται ακαδημίες. Είναι ένα ζήτημα πολύ σημαντικό για τον Θόδωρο Καρυπίδη που θεωρεί ότι θα βοηθήσει στην ανάπτυξη ολόκληρου του συλλόγου.

Άλλωστε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Βαγγέλης Παντζαρτζίδης έχει επισκεφτεί αρκετά προπονητικά κέντρα στο εξωτερικό ώστε να πάρει ιδέες που θα εφαρμοστούν στους κιτρινόμαυρους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button