Ποδόσφαιρο

Ο Άρης ζήτησε 1.000 εισιτήρια, η Νίκη Βόλου τα έδωσε, αλλά…

Απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων του Άρη θα ισχύσει για τον αγώνα της Τρίτης (30/01, 19.00) με τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό και μάλιστα, ακόμη και αν έρθουν μεμονωμένα και χωρίς διακριτικά φίλαθλοι του Άρη, θα ανοίξει μόνο η σκεπαστή κι όχι το πέταλο.

Αυτό πληροφόρησε ο γενικός αρχηγός της Νίκης, Αποστόλης Κουφογέωργος, μιλώντας στην εκπομπή Clasico στον Βόλος 9.86, τονίζοντας ότι το αίτημα του Άρη για 1000 εισιτήρια, που έγινε αποδεκτό από τους Βολιώτες, στην πράξη καταρρίπτεται.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η ΠΑΕ Άρης αιτήθηκε επίσημα να της δοθούν χίλια εισιτήρια από την ΠΑΕ Νίκη Βόλου, κάτι που εμείς το κάναμε δεκτό. Υπάρχει όμως ένα ΦΕΚ, που μας ανέφερε ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΕΠΟ, το οποίο αναφέρει ρητά ότι υπάρχει απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των οπαδών του Άρη και ότι δεν μπορούν να κάνουν αίτημα για εισιτήρια, οπότε το αίτημα στην ουσία καταρρίπτεται.

Η αστυνομία θα βγάλει ανακοίνωση για απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των οπαδών του Άρη. Παρόλα αυτά όλοι γνωρίζουμε ότι οι φίλαθλοι του Άρη είναι παντού στην Ελλάδα, καθώς αποτελεί μία από τις πέντε μεγάλες ομάδες της χώρας. Δεν μπορεί να ελέγχει αν κάποιος έρθει μεμονωμένα χωρίς διακριτικά και να μπει μέσα στο Πανθεσσαλικό. Δεν θα υπάρξει άνοιγμα πετάλου αλλά μόνο άνοιγμα της και σκεπαστής. Θα εκδοθούν 4.000 εισιτήρια από την πλευρά της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στα οποία θα υπάρχει και προπώληση από τα γραφεία της ΠΑΕ.

Και τα παιδιά από τον Άρη μου είπαν ότι αρχικά θα ήθελα να έρθουν τέσσερις χιλιάδες οπαδοί και να πάρουν όλο το πέταλο, επειδή έχουν και δύο μήνες να πάνε στο γήπεδο, αλλά υπάρχει αυτή η νομοθεσία του κράτους και πρέπει να την τηρήσουμε. Επομένως θα μπουν στο Πανθεσσαλικό όσοι έρθουν και δεν φοράνε τα διακριτικά τους».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button