Ποδόσφαιρο

«Ο Άρης είναι πρόθυμος για να αποκτήσει τον Κογιάδο»

Τι αναφέρει σε δημοσίευμα της η AS.

Το όνομα του Άλεξ Κογιάδο συνεχίζει να συνδέεται με τον Άρη, καθώς τα ισπανικά μέσα αναφέρουν πως οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού.

Το τελευταίο δημοσίευμα είναι της AS που μεταξύ άλλων αναφέρει πως ο Άρης είναι πρόθυμος να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον ποδοσφαιριστή, επισημαίνοντας πάντως για τον ποδοσφαιριστή ότι “το μέλλον του, είναι κοντά στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας”.

“Ο Κογιάδο προγραμμάτισε το καλοκαίρι του για να προσπαθήσει να κερδίσει μια ευκαιρία στο νέο πρότζεκτ της Μπέιτς, αν και φαίνεται πολύ δύσκολο κάτι τέτοιο. Ο ποδοσφαιριστής έχει μνηστήρες στην Σαουδική Αραβία για να πάρει ακόμη και μεταγραφή ενώ δεν λείπουν οι ομάδες που είναι πρόθυμες για τον δανεισμό του, όπως ο Άρης Θεσσαλονίκης, όπου ο Λόρεν Μορόν θριάμβευσε αυτή την σεζόν” αναφέρεται χαρακτηριστικά για τον 25χρονο παίκτη.

Το άρθρο συνεχίζει πως “η πραγματικότητα φαίνεται ξεκάθαρη: Η Μπέτις θα επιδιώξει την μεταγραφή εάν υπάρξει οικονομικό όφελος. Η σημερινή διοίκηση έχει την έγκριση του Πελεγκρίνι”.

Ο Κογιάδο δεν βρέθηκε στην Αυστρία για το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της Μπέτις και όπως τόνισε ο τεχνικός διευθυντής της ισπανικής ομάδας, Μανουέλ Φαχάρδο και σύμφωνα με την AS αυτό οφείλεται στο γεγονός πως “έχουμε παρατείνει την περίοδο των διακοπών του για προσωπικούς λόγους, όλοι συμφωνήσαμε”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button