Ποδόσφαιρο

Ο Άρης δείχνει ότι χρειάζεται άμεσα φορ…

Τον παίκτη που θα στέλνει την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας βαθμούς και «καθαρίζοντας» αγώνες ψάχνουν οι κιτρινόμαυροι.

Μέχρι στιγμής σε συνολικά 17 αγώνες έχουν καταφέρει να βρουν τρία τέρματα από τους κεντρικούς επιθετικούς τους, σε δύο συνολικά αγώνες.

Και κόντρα στην ΑΕΚ φάνηκε ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Παρά το ότι αρκετές φορές ο Άρης έψαξε να βρει τον Μάνο, εκείνος δεν μπόρεσε να κάνει την διαφορά. Είτε στην ευκαιρία του 7′ είτε στις υπόλοιπες φάσεις όπου η άμυνα των φιλοξενούμενων τον έβγαζε (έστω οριακά) offside.

Ο Λόπεθ επίσης δεν μπόρεσε να βοηθήσει από την στιγμή που μπήκε με τον Άρη να μένει στο «μηδέν» για τρίτη φορά στην σεζόν, και μάλιστα για τρίτη φορά σε 1,5 εβδομάδα.

Αυτήν την στιγμή φαίνεται ότι οι κιτρινόμαυροι δεν παίρνουν αυτά που θέλουν από τους δύο επιθετικούς τους. Ο Λόπεθ δεν έχει καταφέρει να ενσωματωθεί, ενώ ο Μάνος μπορεί να βοηθήσει, δεν προοριζόταν όμως για βασικός.

Έτσι είναι άμεση η ανάγκη για να έρθει όχι απλά ένας ακόμη φορ, αλλά να έρθει κάποιος ο οποίος θα κάνει την διαφορά και θα μπορεί να «ξελασπώνει» τον Άρη σε παιχνίδια όπως με την ΑΕΚ.

Ιδίως αν αναλογιστεί κανείς το ότι έρχονται πολύ κρίσιμα ματς, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος των κιτρινόμαυρων.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button