Ποδόσφαιρο

Ούτε με… αίτηση

Σε 23 αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου ο Άρης έχει δεχθεί μόλις 13 γκολ, ενώ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του στους 14!

Η αμυντική συμπεριφορά του φετινού Άρη είναι παράδειγμα προς μίμηση για οποιαδήποτε ομάδα με υψηλούς στόχους. Παθητικό 13 γκολ σε 23 αγώνες είναι εξαιρετική επίδοση. Άλλωστε μόνο ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να δεχθεί λιγότερα τέρματα.

Εξίσου σπουδαίο το στατιστικό με τις νίκες των «κιτρινόμαυρων» καθώς οι 14 από τις 15 έχουν έρθει χωρίς να παραβιαστεί η εστία τους! Μόνο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Λαμία δεν κράτησαν το μηδέν.

Το παραπάνω γεγονός δεν έχει να κάνει μόνο με τους αμυντικούς της ομάδας κάτι που το αναφέρει συχνά πυκνά στις δηλώσεις του και ο Άκης Μάντζιος. Η άμυνα ξεκινάει από την επίθεση. Ο Μάνος ακόμη και ο Λόπεθ έχουν βοηθήσει πολύ στο να μην κατεβαίνει εύκολα η μπάλα από τους αντίπαλους αμυντικούς ενώ και οι πλάγιοι μεσοεπιθετικοί με τα τρεξίματά τους και την αλληλοκάλυψη έχουν δώσει αμέτρητες ανάσες στους μεσοαμυντικούς.

Το ίδιο αναμένεται να κάνει και ο Μήτρογλου όταν είναι έτοιμος, το ίδιο και ο Μπρούνο ο οποίος έδωσε το πρώτο μικρό δείγμα γραφής στο ΟΑΚΑ…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button