Ποδόσφαιρο

ΟΦΗ: Φιλική ήττα από την Ουτρέχτη (video)

Την ήττα με 2-0 από την Ουτρέχτη γνώρισε σήμερα (29/07) ο ΟΦΗ, πρώτος αντίπαλος του Άρη στο νέο Πρωτάθλημα, στο τελευταίο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, καθώς αύριο θα επιστρέψει στο Ηράκλειο.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας ξεκίνησε με τον Χριστογεώργο στα γκολπόστ, τους Καρώ, Πασαλίδη, Βούρο τριάδα στα στόπερ, τον Λάρσον δεξιό μπακ-χαφ, τον Αμπάντα αριστερό, τους Μεγιάδο, Ντιουσέ «6αρο-8άρια», τον Ριέρα οργανωτή και τους Ντίκο, Μπιφουμά στα φορ.

Το πρώτο ημίωρο κύλησε σε σετ τέμπο και ο πρώτος που απείλησε ήταν ο ΟΦΗ στο 37′ με τον Ντίκο. Λίγο αργότερα και η Ουτρέχτη είχε μία καλή στιγμή με τον Σέντιερς και η ανάπαυλα βρήκε το ματς στο 0-0.

Στο 46′ ο Τοράλ πέρασε πίσω από τους επιθετικούς αντί του Ριέρα, οι Κρητικοί έδειχναν ορεξάτοι αλλά οι Ολλανδοί ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 59′ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μποζντογκάν.

Αμέσως μετά (61′) ο Ντίκο έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση όμως σημάδεψε το δοκάρι από κοντά και στη συνέχεια ο Λιθουανός τεχνικός πέρασε στον αγώνα τους Σωτηρίου (αντί Χριστογεώργου), Λαμπρόπουλο (αντί Καρώ) και Μπάκιτς (αντί Ντίκο).

Στο 68′ ο Αμπάντα «φλέρταρε» με το πρώτο του, έστω και ανεπίσημο, γκολ ως παίκτης του ΟΦΗ, στο 71’μπήκε στην αναμέτρηση και ο Φελίπε (στη θέση του Ντιουσέ) και κάπου εκεί ο Σωτηρίου πιστώθηκε μία πολύ καλή επέμβαση.

Όσο περνούσε η ώρα συνεχίστηκαν οι δοκιμές (Νέιρα αντί Μπιφουμά) και μπήκαμε στο τελευταίο τέταρτο. Όπου οι Αμπάντα, Λάρσον είχαν από ένα επικίνδυνο σουτ, ο Μπουθ στο 78′ διπλασίασε τα τέρματα της Ουτρέχτης και στο 84′ ο Νέιρα έκανε μία εξαιρετική ενέργεια αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Έτσι το 2-0 δεν άλλαξε, ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε και ο νεαρός Σημαντηράκης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button