Ποδόσφαιρο

ΟΦΗ: Στο Ηράκλειο για τις υπογραφές ο Μπόρχα Γκονζάλεζ – «Να βοηθήσω τον ΟΦΗ να βγει Ευρώπη»

Υψηλούς στόχους με τον ΟΦΗ έχει ο Μπόρχα Γκονζάλεζ, ο οποίος σήμερα αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Έτοιμος για προχωρήσει στη δεύτερη μεταγραφή του είναι ο ΟΦΗ, καθώς από χθες βρίσκεται στο Ηράκλειο ο Μπόρχα Γκονζάλεζ. Ο Ισπανός δεξιός μπακ έχει συμφωνήσει προφορικά με τους Κρητικούς και σήμερα αναμένεται να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρθηκε στη νέα πρόκληση της καριέρας του, ενώ έθεσε τους στόχους του για τη νέα σεζόν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι διαρκώς. Χαίρομαι που έρχομαι σε μία ομάδα που παίζει στην Α’ κατηγορία. Σπουδαία ευκαιρία για εμένα. Το ποδόσφαιρο είναι σημαντικό εδώ με δυνατές ομάδες, πρόσφατα ο Ολυμπιακός κέρδισε το Conference League», ανέφερε αρχικά.

Για το αν νίλησε με Ισπανούς παίκτες που παίζουν στην Ελλάδα: «Ναι, ναι, αυτό που μου είπαν ήταν να έρθω εδώ και να απολαύσω την εμπειρία και το πρωτάθλημα».

Για τη νέα πρόκληση της καριέρας του με τον ΟΦΗ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, ανυπομονώ να τους γνωρίσω όλους. Είναι μία πρόκληση για μένα και ανυπομονώ να τους γνωρίσω όλους».

Για τους στόχους: «Θέλω σε ατομικό επίπεδο να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους. Ίσως μπορούμε ακόμα και να μπορέσουμε να παίξουμε στην Ευρώπη τη νέα σεζόν».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button