Ποδόσφαιρο

Οριστικά την Τρίτη η συνάντηση Καρυπίδη-Μπούργος με πολλά ανοικτά θέματα

Η πρώτη ουσιαστική συζήτηση για το μέλλον μεταξύ του ισχυρού άνδρα του ποδοσφαιρικού Άρη και του προπονητή της ομάδας, αναμένεται να δρομολογήσει τις εξελίξεις.

Ήρθε πλέον η στιγμή για την πρώτη ουσιαστική συζήτηση για την επόμενη χρονιά. Αυτή θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη, μεταξύ του 53χρονου τεχνικού και του Θόδωρου Καρυπίδη, όπου εκεί θα τεθούν όλα τα δεδομένα. Από τα συμβόλαια που λήγουν, αλλά κι αυτά που υπάρχουν για την επόμενη χρονιά, καθώς δεν είναι σίγουρη η παραμονή παικτών που έχουν συμβόλαια, είτε λόγω απόδοσης, είτε γιατί έχει εκφραστεί ενδιαφέρον για την αγορά των δικαιωμάτων κάποιων παικτών και γίνονται διαπραγματεύσεις.

Για παράδειγμα, είναι γνωστό ότι ο Ντάνιελ Μαντσίνι προκάλεσε το ενδιαφέρον ομάδων, το ίδιο ισχύει για τους Αμπουμπακάρ Καμαρά και Γιακούμπ Μπράμπετς. Στη συνάντηση της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσουν όλα τα ζητήματα και παράλληλα ο Μπούργος θα καταθέσει τις σκέψεις του για την επόμενη χρονιά, όπου προφανώς θα τεθούν μεταγραφικοί στόχοι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button