Βασικά ΘέματαΠοδόσφαιρο
Ροή ειδήσεων

Οριστικά εκτός για το ματς με τον Ολυμπιακό ο Φαμπιάνο

Εκτός πλάνων του Άκη Μάντζιο τέθηκε ο Φαμπιάνο Λέισμαν για το ντέρμπι του Άρη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, καθώς αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα και αυτός ήταν εξάλλου και ο λόγος της αντικατάστασής του στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Όπως διαπιστώθηκε έχει οίδημα στον δικέφαλο, προφανώς πρόκειται για θλάση και στις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος αυτής, αλλά και το χρονικό διάστημα της απουσίας του.

Έτσι, ο Φαμπιάνο είναι νοκ άουτ από το ντέρμπι του Σαββάτου (21/09, 20.00) με τον Ολυμπιακό στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και θα επιδοθεί σε αγώνα δρόμου μήπως προλάβει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Εκτός απροόπτου το κενό του Φαμπιάνο θα καλυφθεί με την παρουσία του Φραν Βέλεθ δίπλα στον Μπράμπετς. Να σημειωθεί ότι ο Ούγκο Μάγιο ανέβασε ρυθμό και ακολούθησε μέρος του προγράμματος της χθεσινής προπόνησης, αλλά η συμμετοχή του στο ματς με τον Ολυμπιακό παραμένει αμφίβολη, με τις πιθανότητες πάντως να είναι με το μέρος του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button