Οργή στον κόσμο που «έσκασε» μετά τη νέα πίκρα
Ο κόσμος ξέσπασε στη διάρκεια των καθυστερήσεων του χθεσινού (30/8) αγώνα, με συνθήματα κατά πάντων μετά από μια ακόμη απογοητευτική εμφάνιση.
Καζάνι που βράζει θυμίζει η κατάσταση τους κιτρινόμαυρους μετά την εντός έδρας ήττα με 0-2 από τον Παναιτωλικό. Η απογοήτευση του κόσμου, που είχε ήδη συσσωρευτεί από τον πρόωρο ευρωπαϊκό αποκλεισμό, με την εντός έδρας ήττα της ομάδας απέναντι στον Παναιτωλικό να βάζει το κερασάκι στην τούρτα τις απογοήτευσης.
Οι πρώτες αποδοκιμασίες ακούστηκαν μετά το 0-1 και η έκφραση της απογοήτευσης του κόσμου κορυφώθηκε μετά το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων. Τα συνθήματα στράφηκαν αρχικά στους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια κατά της διοίκησης και προσωπικά κατά του προέδρου Θεόδωρου Καρυπίδη.
Η ένταση δεν υποχώρησε ούτε στο τελευταίο δεκάλεπτο, ούτε με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και πλέον μένει να φανεί το ποια θα είναι η επόμενη μέρα και το πως θα διαχειριστούν οι κιτρινόμαυροι αυτή την κατάσταση.






