Γενικά

Ορατός ο κίνδυνος να χάσει το US Open ο Τζόκοβιτς

Για την ώρα, οι ΗΠΑ δεν επιτρέπουν την είσοδο ανεμβολίαστων στη χώρα, κάτι που σημαίνει ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν θα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί σε κανένα από τα τουρνουά του καλοκαιριού στη χώρα.

Οι διοργανωτές του US Open, μάλιστα, ξεκαθάρισαν ότι θα ακολουθήσουν το πρωτόκολλο της κυβέρνησης και δεν θα ζητήσουν εξαίρεση για τον τρεις φορές νικητή της Νέας Υόρκης.

Με τα τωρινά δεδομένα, λοιπόν, ο Νόλε δεν θα μπορέσει να παίξει στο τελευταίο σλαμ της σεζόν (29/8-11/9), αλλά ούτε σε Σινσινάτι, Ουάσινγκτον, Ατλάντα ή Καναδά. Τα πάντα, ωστόσο, μπορεί να αλλάξουν μέχρι τον Αύγουστο.

Αν, όμως, παραμείνει η απαγόρευση εισόδου, τότε ο 35χρονος Σέρβος όχι μόνο κινδυνεύει να βγει από το Top 10 (αφού υπερασπίζεται 1.200 βαθμούς στη Νέα Υόρκη), αλλά και να μείνει εκτός ATP Finals!

Προς το παρόν, το βέβαιο είναι θα βγει εκτός Top 5 μετά το Wimbledon, καθώς το βρετανικό σλαμ δεν έχει φέτος βαθμούς κι έτσι ο Τζόκοβιτς δεν θα έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί τους 2.000 από την περσινή κατάκτηση του τίτλου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button