ΔιεθνήΜπάσκετ

Οπαδός της Παρτιζάν συνελήφθη γιατί παρενόχλησε μία σεκιούριτι στην έδρα της Μπασκόνια

Όπως αναφέρουν στην Ισπανία, ένας οπαδός της Παρτιζάν που ταξίδεψε στη Βιτόρια για το ματς με την Μπασκόνια, συνελήφθη γιατί παρενόχλησε μία σεκιούριτι.

Οι Σέρβοι ταξίδεψαν στη Βιτόρια για το ματς με την Μπασκόνια και αρκετοί εξ αυτών προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο πριν ανοίξουν επίσημα οι θύρες. Έτσι, η κατάσταση μύριζε… μπαρούτι από νωρίς. Στο γήπεδο, τελικά, μπήκαν όσοι είχαν τα εισιτήριά τους, όμως τα απρόοπτα δεν σταμάτησαν εκεί.

Όπως αναφέρει η “El Correo”, κατά τη διάρκεια της 4ης περιόδου δύο φίλοι της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς κλώτσησαν ένα προστατευτικό φράγμα και αρκετές καρέκλες, προκαλώντας ζημιές στην έδρα των Βάσκων. Σε εκείνο το σημείο οι σεκιούριτι του γηπέδου τους προσέγγισαν και οι δύο πλευρές είχαν μία λεκτική «διαμάχη», σχετικά με το τι συνέβη.

Ξαφνικά, λοιπόν, ένας οπαδός προσέγγισε μία γυναίκα που εργαζόταν στην ασφάλεια του γηπέδου και προσπάθησε δύο φορές να τη φιλήσει. Η αστυνομία ανέλαβε δράση μετά την παρενόχληση του Σέρβου οπαδού και προχώρησε στη σύλληψή του. Μάλιστα, το πρωί του Σαββάτου (4/11) ο εν λόγω υποστηρικτής της Παρτιζάν οδηγήθηκε στο δικαστήριο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button