Ποδόσφαιρο

Οπαδοί Μπότεφ: «Να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για τη δολοφονία του Τόσκο»

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Μπότεφ Πλόβντιβ με αφορμή την αναβολή της δίκης στο Εφετείο, για την δολοφονία του Τόσκο Μποζατζίσκι, για τον Οκτώβριο, εξέδωσαν ανακοίνωση.

Σε αυτή αναφέρονται τα εξής:

«Πριν από λίγες μέρες ήταν τα τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Τόσκο Μποζατζίσκι. Για ένα ακόμη έτος, η μνήμη του τιμήθηκε από τους οπαδούς του «κίτρινου και μαύρου», όσο και από τους ποδοσφαιρικούς συλλόγους Μπότεφ Πλόβντιβ και ΑΡΗ Θεσσαλονίκης της Ελλάδας. Η δίκη αναβλήθηκε και πάλι για άλλους 10 μήνες (για τον Οκτώβριο). Πριν από αυτό, η υπόθεση αναβλήθηκε ξανά από τον Μάρτιο του 2023, για τις 08/01/2024.

Έχουμε πραγματικούς λόγους να πιστεύουμε ότι αυτές οι καθυστερήσεις γίνονται αρκετά σκόπιμα προκειμένου να δοθεί τέλος σε ορισμένους καταστατικούς περιορισμούς. Καλούμε τόσο τα ελληνικά όσο και τα βουλγαρικά κρατικά όργανα (Συμβούλιο Υπουργών της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας, Υπουργείο Δικαιοσύνης της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας, Εισαγγελία της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας) να εκπληρώσουν τις υποσχέσεις και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. Να υπάρξουν ποινές για την δολοφονία του Τόσκο.

Δικαιοσύνη για τον Τόσκο!

Λέσχη υποστηρικτών του Botev Plovdiv

Σύνδεσμοι Bultras».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button