Ποδόσφαιρο

Οντουμπάτζιο: «Μόνο με αυτή τη νοοτροπία μπορούμε να φέρουμε το τρόπαιο στην πόλη»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Yellownews» φιλοξενήθηκε ο Μόουζες Οντουμπάτζιο

Αναλυτικά όσα είπε στους Χρήστο Γκάλη και Δημήτρη Οσσανλή:

Αρχικά για τα συναισθήματα του μετά την πρόκριση ανέφερε:

Είναι τρελό να το περιγράφεις, ο προπονητής μας είπε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι για την πόλη και μετά το τέλος της διαδικασίας των πέναλτι, όταν όλοι οι άνθρωποι, οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, το σταφ, ο πρόεδρος πανηγύριζαν σαν τρελοί.

Για το ότι αγκάλιασε τον Κουέστα μετά το τέλος του ματς:

Πριν από το παιχνίδι ο Χουλιάν είχε κάποιους πόνους και δεν ήταν 100%, έκλαψε μετά το παιχνίδι και ήθελα να τον αγκαλιάσω γιατί αυτή είναι η νοοτροπία της ομάδας που μπορεί να φέρει το τρόπαιο στην πόλη.

Για το πως αντιμετωπίζουν τα επόμενα παιχνίδια:

Τα διαχειριζόμαστε με τον ίδιο τρόπο, όλα είναι πιθανά στο κύπελλο, είμαστε ακόμη μακριά από τον τελικό παρά το ότι κερδίσαμε την ΑΕΚ. Πρέπει να έχουμε την ίδια αυτοπεποίθηση για να συνεχίσουμε να προοδεύουμε και να βελτιωνόμαστε.

Για το αν έχει δει εικόνες από τον τελευταίο τελικό που πήγε ο Άρης, αυτόν του 2010:

Μας έδειξε ο τιμ μάνατζερ (σ.σ. Γκουγκουλιάς) και είδαμε τους φίλους του Άρη να γεμίζουν το γήπεδο της Αθήνας, να βρίσκονται στον δρόμο, αυτό θέλουμε να το κάνουμε να συμβεί ξανά.

Για το αν πίστευε ότι η ομάδα μπορεί να ανακάμψει μετά την ήττα από τον Αστέρα:

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και αυτά τα πράγματα συμβαίνουν, είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε δύο παιχνίδια και όταν κάτι δεν πάει καλά δεν έχουμε χρόνο να απογοητευτούμε, πρέπει να εστιάσουμε στο επόμενο παιχνίδι.

Για το αν νιώθει πιο άνετος στη δεύτερη σεζόν του με τον Άρη:

Είναι η πρώτη φορά που έφυγα από την Αγγλία και έγιναν πολλά πράγματα τα οποία δεν είχα συνηθίσει, άλλαξε τρεις προπονητές και αυτό είναι κάτι που δεν έχω συνηθίσει, δεν ένιωθα άνετα, ήταν περίεργα για εμένα.

Τώρα καταλαβαίνω τι θέλει ο προπονητής μου από εμένα, καταλαβαίνω πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα, είμαι καλά και όταν είμαι χαρούμενος μπορώ να παίξω το καλύτερο μου ποδόσφαιρο.

Για το πόσο δύσκολο είναι το να χρειάζεται να παίξεις σε μία διαφορετική θέση από τη φυσική σου, όπως συνέβη με εκείνον και τον Μοντόγια:

Πρέπει να είσαι επαγγελματίας και να πιστέψεις στον εαυτό σου και στους συμπαίκτες σου.

Πριν το παιχνίδι με την Αραράτ μου είπαν όλοι οι συμπαίκτες μου ότι ξέρουν πως δεν έχω παίξει στόπερ και θα με βοηθήσουν, αυτό μου έδωσε αυτοπεποίθηση, το ίδιο και με τον Μοντόγια προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε.

Για τον καιρό στην Ελλάδα:

Το κλίμα παίζει μεγάλο ρόλο, δεν το ξέρουν πολύ αλλά ο ήλιος βοηθάει το σώμα για να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. Αγαπάω την πόλη και την χώρα, κάθε χρόνο τα πράγματα είναι πάντα καλύτερα και ελπίζω να μείνω στην ομάδα.

Για τον κόσμο που ήταν χθες έξω από το γήπεδο:

Και χθες και έξω από τον ΠΑΟΚ μπορούσαμε να τους ακούσουμε, ο κόσμος μοιράστηκε με εμάς το πάθος και την αγωνία παρά το ότι δεν μπορούσε να δει το παιχνίδι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button