Βασικά ΘέματαΠοδόσφαιρο

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, εκτός…

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, με τους κιτρινόμαυρους να δίνουν δεύτερο σερί παιχνίδι ημέρα Σάββατο.

Ουσιαστικά η χθεσινή ήταν η τελευταία δυνατή προπόνηση, με τον Άκη Μάντζιο να κάνει τις τελικές δοκιμές του για ενδεκάδα και τακτική. Η καλή αγωνιστική εικόνα στις Σέρρες, σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα, προδιαθέτει για λίγες ως καθόλου αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Ο Φαμπιάνο είναι διαθέσιμος και με μία ακόμη εβδομάδα προπονήσεων και η ίωση που ταλαιπωρεί τον Φραν Βέλεθ, είναι πολύ πιθανό να τον φέρει για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν στο βασικό σχήμα.

Ο Ζουλ εξέτισε την ποινή του, ο Σίστο έδειξε ότι ίσως χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμη μετά τον τραυματισμό που πέρασε, ωστόσο φαίνεται πως δύσκολα θα γίνουν παράγοντες αλλαγών. Ο πρώτος μάλλον θα μείνει στον πάγκο, ο δε Δανός λογικά θα διατηρηθεί στην ενδεκάδα.

Έτσι, στην άμυνα αναμένεται να υπάρξει μία διαφοροποίηση (Κουέστα, Φρίντεκ, Μπράμπετς, Μάγιο και ο Φαμπιάνο στη θέση του Βέλεθ), στα χαφ θα παραμείνει η τριάδα των Σιφουέντες, Μόντσου και Μάνου Γκαρθία που δείχνει να ρολάρει. Στην επίθεση δεξιά θα διατηρηθεί η… αποκάλυψη των Σερρών, ο Ντιαντί, αριστερά ο Σίστο εκτός κι αν γίνει η έκπληξη με τον Σαβέριο και στην κορυφή ο Μορόν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button