Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Αυθημερόν στη Θεσσαλονίκη

Σήμερα (08/07) πετάει για τον αγώνα με τον Άρη (19.15) η αποστολή του Ολυμπιακού. Ο λόγος πίσω από τη συγκεκριμένη απόφαση.

Τον Άρη στις 19:15 αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός για την 7η αγωνιστική των playoffs. Το προτελευταίο ουσιαστικό ταξίδι των Πειραιωτών εντός συνόρων για το πρωτάθλημα, αφού απομένει και αυτό στην Κρήτη με τον ΟΦΗ.

Ο τελικός Κυπέλλου λογικά θα γίνει στην Αθήνα και έτσι θα εκκρεμεί και το ταξίδι -πιθανότατα στην Αγγλία- για το ματς με τους Γουλβς, για το Europa League.

Η αποστολή του Ολυμπιακού πάντως, δεν ταξίδεψε χθες στη Θεσσαλονίκη. Όπως συνηθίζεται οι«ερυθρόλευκοι» ταξιδεύουν μία ημέρα πριν το ματς, αλλά αυτή τη φορά, ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να αλλάξει το πρόγραμμα.

Ο Πορτογάλος προπονητής πιστεύει ότι οι παίκτες του είναι επιβαρυμένοι. Και αγωνιστικά, αλλά και ψυχολογικά. Πάνε σερί ένα χρόνο και… βάλε πλέον, με εξαίρεση τις δύο εβδομάδες άδειες που πήραν μετά τη λήξη της καραντίνας. Από εκεί και πέρα, με τον Παναθηναϊκό ο Μαρτίνς πήρε την απόφαση οι ποδοσφαιριστές του να μην μείνουν στο Ρέντη, αλλά στα σπίτια τους. Συναντήθηκαν στο προπονητικό κέντρο την Κυριακή, ημέρα του ματς.

Έτσι και σήμερα, το ραντεβού θα είναι να πετάξουν από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τη Θεσσαλονίκη. Ο Μαρτίνς έχει αφήσει κάπως πιο… χαλαρή την κατάσταση και όπως επισημάναμε, αυτό το κάνει γιατί έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες του. Έκρινε πως από τη στιγμή που έχει κριθεί το πρωτάθλημα, πως καλύτερα θα είναι να μείνουν δύο βράδια (Σάββατο και Τρίτη) δίπλα στις οικογένειές τους, από το να μπουν στο Ρέντη και σε ένα ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη.

Και σήμερα άλλωστε κόντρα στον Άρη, αναμένεται να πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές, καθώς ξεκουράζει παίκτες του…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button